Sürç-i Lisan Ettiysem Affola!

24 Mayıs 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
563 defa okundu.
Sürç-i Lisan Ettiysem Affola!

 

26. Dönem Milletvekili Mikail Arslan;

Sürç-i Lisan Ettiysem Affola!

1 Kasım 2015 tarihinde partimizin, teşkilatımızın ve halkımızın teveccühleri ile başladığımız, milletimize ve ülkemize hizmet yolculuğunu, 24 Haziran 2018 tarihi itibariyle nihayete erdirmiş olacağız.

Bu süre zarfında zamanımızı tamamen Kırşehir’in gelişmesi, kalkınması ve ihtiyaç duyduğu yatırımların gerçekleştirilmesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ve Genel Kurulunda çalışmalara katkı sağlanması, hemşerilerimizin talep ve sorunlarına çözüm bulunması hususunda değerlendirerek en verimli şekilde çalışmaya gayret ettik. Ankara ve Kırşehir bürokrasisinde adeta mekik dokuyarak, bazen telefon diplomasisi ve bazen de bizzat ziyaretlerimizle yatırımların gerçekleşmesine katkı sağladık. Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarını neredeyse hiç aksatmayarak meclisin ve komisyonunun gündemindeki işlerin verimli yürütülmesi için uğraş verdik. Gerek Ankara’da ve gerekse de Kırşehir’den ziyaretimize gelen hemşerilerimizin bire bir sorunlarının çözülmesine çalıştık. Bu yoğun iş ortamı içerisinde gece gündüz demeden vaktimizi en verimli şekilde değerlendirmeye gayret gösterdik.

Bütün bu çalışmalarımızın sonunda inanıyoruz ki Kırşehir’in ihtiyaç duyduğu yatırımların gerçekleştirilmesi yolunda çok önemli mesafe alarak yatırımların çok önemli bir kısmını gerçekleştirdik. Diğer bir kısmını ise ihale hazırlık aşmasına kadar getirdik. Geri kalan bir kısmının ise alt yapısını oluşturmuş durumdayız. Bu yatırımların bir kısmını kamuoyu ile paylaşırken diğer bir kısmını ise hiç paylaşmadık. Sonuç itibariyle bu yatırımlar hizmete alındıkça Kırşehir büyüyecek ve makûs talihi değişerek önemli bir gelişme sağlayacaktır.

Öncelikle Kırşehir’e ve ülkemize hizmet yarışında yola çıkmış olan Kırşehir AK parti milletvekili adayları Sn. Mustafa Kendirli ve Sn. Necmettin Erkân kardeşimizi tebrik eder, milletvekilliği adaylığı sureci içerisinde yapacakları çalışmalarda üstün başarılar dileriz. Milletvekilliği sureci içerisinde çok iyi bir uyum yakaladığımız değerli arkadaşım Sn. Salih Çetinkaya’ya, Kırşehir Valiliği görevini yürütmüş olan Sn. Necati Şentürk’e, Kırşehir Belediye Başkanımız Sn. Yaşar Bahçeci’ye, Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Sn. Barbaros Dulkadiroğlu’na, AK parti İl Başkanlığı görevini yapmış olan Sn. Mustafa Kendirli ’ye, Ak Parti İl Başkanımız Sn. Muzaffer Aslan’a, STK Başkanlarımıza, İl müdürlerimize, Kırşehir yazılı ve görsel medya mensuplarına, birlikte çalıştığımız danışman arkadaşlarımıza ve katkı sağlayan bütün hemşerilerimize teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Bu süreç içerisinde, bize hakları geçen ve üzüp kırdığımız bütün hemşerilerimizden haklarını helal etmelerini diler, bütün Kırşehir kamuoyunu saygıyla selamlarız. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN