HEMŞEHRİMİZ EROL YÜKSEL GÖREVİNE YENİDEN GETİRİLDİ

12 Ocak 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1929 defa okundu.
HEMŞEHRİMİZ EROL YÜKSEL GÖREVİNE YENİDEN GETİRİLDİ

6C-1TYdlTRT’de Haber Dairesi Başkanı Ahmet Böken’in görevden alınması ve yerine Nasuhi Güngör’ün atanmasının ardından TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten hemşerimiz Erol Yüksel’inde aralarında bulunduğu toplam 12 yönetici   görevden alınmıştı.

TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanlığı’nda da yine müdür seviyesindeki, Erol Yüksel ‘le birlikte, Özgür Yılmazkol, Ahmet Torun, Cavit Atasever, Atilla Tunga, , Murat Özköse ve Mustafa İnan görevden alınan isimler olmuştu.

Hemşerimiz Erol Yüksel dahil TRT’deki bu operasyona da;17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından cemaat ve Başbakan Erdoğan çatışmasında, emniyet, yargı, maliye başta olmak üzere, pek çok kurumda yaşanan toplu görevden almaların TRT’ye yansımalarının artarak devam edeceği  tahmin ediliyordu.

Görevden alınmalarının ardından  TRT den Sorumlu Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş İmzasıyla Görevden alınanlar , Hemşehrimiz Erol Yüksel Tekrar Haber Dairesi Müdür Yardımcılığına getildi.Erol Yüksele 40 arena Gazetesi Olarak Yeni Görevinde başarılar diliyoruz.

 

 Dursun Çiçek Davasından Beraat Etmişti.

TRT Haber Dairesi Başkan Yardımcısı Erol Yüksel, TRT-2’de, 10 Aralık 2009’da yayımlanan haber bülteninde, Deniz Piyade Kurmay Kıdemli Albay Dursun Çiçek’e hakaret edildiği iddiasıyla yargılandığı davada da  beraat etmişti.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN