Çetinkaya’dan Ziyaret

3 Ağustos 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
401 defa okundu.
Çetinkaya’dan Ziyaret

Milletvekili Salih Çetinkaya Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Genel Sekreteri ve Anjiyo Ünitesini Ziyaret Etti

Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Suat Türkoğlu’nu ziyaret etti. Basına kapalı geçen görüşmenin ardından Çetinkaya, geçtiğimiz günlerde Ahi Evran Üniversitesi Hastanesine kurulan Anjiyo ünitesini ve Anjiyo olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Çetinkaya yaptığı açıklamada;”Bilindiği üzere, kalp damar hastalıkları acil müdahale edilmesi gereken hastalıkların başında gelmektedir. Bu hastalıklara teşhisin en hızlı şekilde konulması ve gerekli tedavinin bir an önce sağlanması gerekmektedir. Anjiyo ünitesi de bu teşhisin konulmasını ve gerekli tedavinin yapılmasını sağlamaktadır. Kırşehir’de kalp krizi geçiren veya kalp ve damar konusunda sıkıntıları olan hastalarımıza anjiyo yapılması gerektiğinde Ankara ve Kayseri’ye göndermek durumunda kalınıyordu. Bu da birçok hastamıza zamanında müdahale edilmesini geciktirmekteydi. Artık Kırşehir’e kurulan anjiyo cihazı ile kalp ve damar hastalıkları çeken vatandaşlarımıza hızlıca teşhis konulabilecek ve gerekli görüldüğü takdirde müdahale edilebilecektir. Bu cihazın Kırşehir’e kazandırılmasına emek veren eski Sağlık Bakanımız Dr.Mehmet Müezzinoğlu’na ve Sağlık Bakanımız Dr.Ahmet Demircan’a tüm Kırşehirli hemşehrilerimiz adına özel olarak teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Çetinkaya ayrıca;Kırşehir’i yakından takip eden Sağlık Bakanı Sn.Ahmet Demircan ile geçen hafta heyet olarak yeni görevinde başarılar diledi. Kırşehir’deki sağlık alanında yatırımları değerlendirerek daha kaliteli, daha koordineli, daha teknolojik yatırımları inşallah en kısa zamanda hayata geçireceklerini belirtti.

Anjiyo yapılan hastaları odalarında ziyaret ederek acil şifalar dileklerinde bulunan Çetinkaya; bu hizmet için Milletvekili Mikail Arslan Ankara’da çok çalıştıklarını belirtti.

Çetinkaya;

”Bizler Milletvekili Olarak Kırşehir’e Hizmet İçin Varız..İnşAllah Kırşehir’e hizmet için tüm bakanlık yollarını aşındırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı..

HABER MERKEZİ

 

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN