EKİCİOĞLU’NDAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

30 Nisan 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
384 defa okundu.
EKİCİOĞLU’NDAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

13118836_536339896553740_7769651221753472315_nTicaret Ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu 1 Mayıs Açıklaması Yaptı

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu 1 Mayıs Açıklaması yaptı.

Yaptığı açıklamada;” Ülkemizin gelişmesinde, ekonomimizin yapılanmasında alın teri ve emeği bulunan emekçi kardeşlerimizin hak arama mücadelesinin simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı; başta işçiler olmak üzere bütün çalışanlara kutlu olsun.
Ülke ekonomisinin temel taşı olan üretimin en önemli bileşeni çalışanların hak ettikleri yaşam standardına kavuşmaları, sosyal adaleti sağlayacağı gibi, toplumsal anlamda da birçok sorunun ortadan kalkmasını sağlayacaktır.
Gelişmiş ülkelerdeki çalışma şartları, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konuları ile ülkemizdeki şartları karşılaştırdığımızda, ne yazık ki bu konuda istenilen düzeyde olmadığımızı görüyoruz. İş güvenliğinin yeteri seviyelerde olmadığı yerlerde yaşanan işçi ölümleri hepimizi derinden üzmektedir. Çalışanların iş sağlığı ve güvenlik konusundaki şartlarının iyileştirilmesi hepimizin temennisidir.
Emeğin en yüce değer olduğu bilinciyle, ülkemizin kalkınması noktasında, üretimin temel taşı olan bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyorum.” Dedi.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN