Yaşar Başkandan Tebrik Mesajı

24 Nisan 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
481 defa okundu.
Yaşar Başkandan Tebrik Mesajı

 

 

Yaşar Başkandan Tebrik Mesajı

Spor toto bölgesel amatör lig 6.gurup şampiyonu Kırşehir Belediyespor İle Bölgesel Amatör Lig 5.grup lideri Nevşehir Gençlik Spor arasından oynanan 3. Lig 1. Kademe Play-Off karşılaşmasını temsilcimiz Kırşehir Belediyespor galibiyeti ile noktalandı.

Ankara Yenikent Osmanlı Stadyumunda oynanan 3. Lig yükselme maçında 90 dakikada 0-0 eşitlik bozulmayınca 15 er dakikadan oluşan 2 uzatma periyotlarına gidildi. İkinci uzatma devresinin 111. Dakikasında sahaya çıkan son haftaların başarılı ismi kanat oyuncumuz Turgay Tiryaki Kırşehir Belediyespora 3. Ligin kapsını açan golü kaydetti. Maçı bitiş düdüğü ile birlikte adeta Osmanlı Stadyumu karnaval yerine döndü.

Maçın bitiş düdüğü ile sahaya futbolcuların yanına inen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci 3. Ligin yolunu açan bu galibiyetin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Bahçeci mesajında;

“Zafer inananlarındır’ diyerek çıktığımız şampiyonluk yolunda Nevşehirsporu 1-0 mağlup ederek adını altın harflerle 3.lige yazdıran Kırşehir Belediyespor’umuzun daima yanında olan değerli hemşehrilerimizi, muhteşem taraftarlarımızı, Teknik Kadromuzu, Futbolcularımızı, verdiğimiz her görevi başarıyla gerçekleştirdiği gibi Kulüp Başkanlığınıda en güzel şekilde yapan Veli Şahin başkanımıza, Şehrimize yaptığı büyük eserler ve hizmetlerin yanında bir de şampiyonluk yaşatan Belediye ekibimizi ve emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyor 3.Ligde başarılar diliyorum”. Dedi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN