Yıldızlar Hentbol de Sırrı Kardeş Rüzgarı

4 Nisan 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1745 defa okundu.
Yıldızlar Hentbol de Sırrı Kardeş Rüzgarı

Yıldızlar Hentbol de Sırrı Kardeş Rüzgarı

Spor Genel Müdürlüğü okul sporları faaliyet programında yer alan okullar arsı yıldız kızlar ve yıldız erkekler hentbol il birinciliği müsabakaları Kırşehir Spor Salonunda oynanan karşılaşmaların sonunda tamlandı.

2 Nisan Pazartesi günü ilk olarak Yıldız erkeklerde il birincileri belli oldu. 23 Nisan ortaokulu ile hentbolda adını duyuran ve namını il dışına kadar duyuran Sırrı Kardeş orta okulu arasında oynandı. Maçın başından sonuna kdar üstünlüğü rakibine kaptırmayan Sırrı Kardeş ortaokulu Yıldız Erkeklerde İl birincisi oldu.

Günün ikinci maçında Yıldız kızlar arasında oynanan final maçı ile başladı. Sırrı Kardeş Orto okulu ile Cumhuriyet ortaokulu arasına oynandı. Karşılaşmada oyun üstünlüğünü rakibine kaptırmayan Sırrı kardeş ortaoklu Yıldız kızlarda il biricisi oldu.

Müsabakaların sonunda Yıldız Erkeklerde birinci Sırrı Kardeş Ortaokulu birinci, İMKB 23 Nisan Ortaokulu ikinci ve Profesör Doktor Erol Güngör Ortaokulu üçüncü olurken Yıldız Kızlarda birinci Sırrı Kardeş Orta okulu, ikinci İMKB 23 Nisan Ortaokulu ve üçüncü Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

Karşılaşmaların sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim Kocabıyık ve Şube Müdürü Selim Ünsal tarafından verildi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN