ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIKMI 2-0 HADİ HAYIRLISI

18 Aralık 2022
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
452 defa okundu.

ÖzlemSonaErdi: 2-0

Ligde 7 haftadır kazanamayan Kırşehirspor, ilk devrenin son maçında kendi sahasında GMG Kastamonuspor’u 2-0 lık skorla yenerek galibiyet hasretine son verdi ve araya 3 puanla girerek nefes almış oldu.

SAHA: Kırşehir Ahi

HAKEMLER: Süleyman Soyutürk* (Bursa Böl.), Serdar İla* (Yalova Böl.), Burak Celep*** (Kocaeli Böl)

4_HAKEMLER: Tolga Tugay İnan** (Çanakkale Böl.)

KIRŞEHİR_FSK: Kadem Burak Yaşar, Sinan Altınel, Doğacan Diker, Zihni Temelci, Savaş Yorulmaz** (Dk.89: Ömer Faruk Taş?), Gökdeniz Varol(Dk.89: Kubilay Serbest?), Ahmet Üner, Hakan Erçelik, Sırat Yeşilördek (Dk.66: Fatih Kıran), Oğulcan Şahin, Ahmet Sun* (Dk.56: Hacı Mustafa Karabulut***)

YEDEKLER: Berke Kaya, Enver Yıldız, Onur Garip, Abdulkadir Çelik, Furkan Mızrak, Fatih Kızılay

TEKNİK_DİREKTÖR: Ahmet Duman

GMG_KASTAMONUSPOR: Eray Birniçan, Şaban Özel, Berke Burak Turan** (Dk.87: Eren Evin?), Abdülaziz Solmaz, Metincan Cici, İsmail Bilgin, Ayhan Gürbüz (Dk.58: Ramazan Keskin), Mustafa Alptekin Çaylı* (Dk.58 Efe Görgülü), Kemal Can Aydemir, Yasin Başaytaç* (Dk.85: Ergin Keleş?), Ramazan Işık**

YEDEKLER: Emre Keşkek, Kadir Keleş, Uğur Kenet, Abdülkadir Aydın, Enes Civekoğlu

TEKNİK_DİREKTÖR: Ümit Karan

SARI_KARTLAR: Dk.76: Hacı Mustafa Karabulut, Dk.79: Oğulcan Şahin (Kırşehir FSK) / Dk.57: Berke Burak Turan (GMG Kastamonuspor)

GOLLER: Dk.77: Gökdeniz Varol ve Dk.90+6: Hacı Mustafa Karabulut (Kırşehir FSK)

Kırşehirspor ilk yarınının son maçı ve ligin 19.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde GMG Kastamonuspor’u’ konuk etti.
Kırşehirspor da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, konuk takım GMG Kastamonuspor da dört sarı kart cezalısı stoper Erman Bulucu ve orta saha oyuncusu Ömer Faruk Yücel kadroda yer almazken, tecrübeli golcü Ergin Keleş ise hafif sakatlığından dolayı yedek soyundu. A Milli Takımın ve Süper Lig ekiplerinden Gakatasarayın eski golcüsü Ümit Karan, konuk takım GMG Kastamonusporun teknik direktör olarak Ahi Stadyumunda takımının başında oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım top kayıpları sonunda takımlar soyunma odasına 0-0 lık skorla girdi. Maçın ikinci yarısında Kırşehirspor, 77 de Gökdeniz Varol ve 90+6 da Hacı Mustafa Karabulut’un ayağından bulduğu gollerle müsabakayı 2-0 lık skorla kazanarak 7 haftalık galibiyet özlemine son verirken, ligin ikinci yarısı için verilen araya nefes alarak girmiş oldu.

Penaltı_İptal_Dk_70: GMG Kastamonuspor orta alandan Berkay Burak Turan ile atağa çıktı. Berkay Burak, soldan atağa çıkan Abdülaziz Solmaz’ı gördü. Abdülaziz, soldan ceza alanına girkerken şutunu stoper Ahmet Üner ceza alanı içinde elle kesince hakem Süleyman Soyutürk penaltı noktasını gösterdi. Kale çizgisinin ceza alanı ile birleştiği yere giden kıdemli yardımcı hakem Serdar İla’ya Kırşehirspor kaleci Antrenörü Murat Sarı başta olmak üzere diğer ardımcı antrenörlerde poizyon öncesindeki ofsayt olduğundan dolayı karara itiraz ettiler.

Bu itirazlar devam ederken yardımcı hakem Serdar İla, orta hakem Süleyman Soyutürk’e pozisyonun ofsayt olduğu koşununda uyarınca, hakem Soyutürk penaltı kararını iptal etti. Penaltı iptal kararından sonra GMG Kastamonuspor kenar yönetimi ve futbulcuları sahada yardımcı hakem Serdar İla ile orta hakem Süleyman Soyutürk’e uzun süre itiraz ettiler.

Gooolll_Dk_77: Kırşehirspor sağdan Fatih Kıran ile atağa çıktı. Fatih, pasını Savaş Yorulmaz’a verdi. Savaş, pasını ceza alanında bulunan Gökdeniz Varol’a çıkardı. Sırtı kaleye dönükken topu alan Gökdeniz’in dönerek vuruşunda top ağlarla buluştu ve Kırşehirspor 1-0 öne geçti.

Gooolll_Dk_96: Kırşehirspor orta alanda Zihni Temelci ile topu kazandı. Zihni, topla dripling yaparak rakip yarı alanına indi. Zihni, soldaki Hakan Erçelik’i gördü. Hakan’ın ceza sahası çizgisi üzerinden şutu kaleci Eray Birnişçan dan döndü. Dönen topu Doğacan aldı . Doğacan’ın şutu kaleci Eray dan yine döndü. Dönen topu alan Kubilay, hemen Hacı Mustafa Karabulu’u gördü. Müsait pozisyonda Hacı Mustafa Karabulut topu ağlara göndererek skoru 2-0’a taşıdı.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN