YİNE OPERASYON, YİNE SENTETİK ESRAR!

31 Mart 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1830 defa okundu.
YİNE OPERASYON, YİNE SENTETİK ESRAR!

Türkiye’de Bonzaiden Sonra Metamfetamin Yani Kristal Meth ve Skunk Kâbusu Başladı. Ölüm Saçan Sentetik Esrarın Okullara Kadar Düşük Fiyatla Giriyor Olması Ürkütüyor.

YİNE OPERASYON, YİNE SENTETİK ESRAR!

Kırşehir’de uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına yönelik operasyonlar aralıksız devam ederken sadece Kırşehir’de hemen her gün sık aralıklarla bu operasyonlarda göze batan bir husus da, piyasası ucuz olduğu için alıcılarının ve satıcılarının  “fakirin kokaini” olarak nitelendirdiği Metamfetamin ve Skunk tarzı uyuşturucuların yaygınlığı..

 EROİNDEN DAHA ÇOK BAĞIMLILIK YAPIYOR.

Metamfetamin ve skunk’in  son derece tehlikeli, eroinden daha çok bağımlılık yapan bir tür sentetik esrar özelliği taşıdığı bildirilirken. özellikle Kuzey Kore’de meşhur olan  Metamfetamin’in  türkiyede yaygın  görülmeye başlandığına dikkat çekiliyor. Bu sentetik uyuşturucular bonzaiden sonra adeta yeni bir kabus oldu.

KIRŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Kırşehir basınıyla bir araya gelen il milli eğitim müdürü şevket Karadeniz bu ucuz sentetik uyuşturucu hap şeklindeki maddelere dikkat çekerek”maalesef okullarımıza yaygın olarak girdi. Kullanımının yaygın olduğuna dair bilgiler alıyoruz ve önleyemiyoruz”şeklinde konuşmuştu.

Kırşehir’de son yıllarda gerek Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekiplerinin gerekse İl Jandarma Komutanlığının yürüttüğü sıkı takip operasyonların bu madde kullanımının önüne geçemediği dikkatlerden kaçmıyor.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı en son olarak yaptığı yazılı açıklamada   “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleriin, Çiçekdağı ilçesine bağlı bir köyde uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine başlattığı çalışma ile Köyün çıkışınd Muğla plakalı bir otomobilde   1,27 gram sentetik esrar maddesi ile içinde uyuşturucu maddesi bulunan bir sigara ele geçirildiğini duyurdu ve“Sürücü Ü.E ile otomobilde bulunan A.S, R.P ve M.S’yi gözaltına alan ekipler, sorgularının ardından şüphelileri adliyeye sevk etti.”bilgi notunu paylaştı.

KIRŞEHİR DOĞUDAN BATIYA SEVKİYAT HATTI ÜZERİNDE

Özellikle Kırşehir’de; Ankara-Kayseri karayolu üzerinde polisin yaptığı uygulamalarda araçların benzin mazot depolarına ve özel bölmelere gizlenmiş halde onlarca kez sevkiyat haberlerine de dikkat çeken uzmanlar, Kırşehir doğudan batıya bu sevkiyat yolu üzerinde olması nedeniyle de önem taşıdığına ve pilot uygulamaların yapılması gerektiğine dikkat çekiyorlar.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN