Yavuz Teşekkür Etti

9 Şubat 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
279 defa okundu.

16665560_1854761258115910_8854768969728168402_o
Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya’ya Teşekkür Etti

 

 

 

Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya’nın girişimleri sonucunda, Kırşehir Gümrük Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde kuruldu.
Resmi gazetede yayımlanan Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Taşra teşkilatında düzenleme yapılması hakkındaki ekli kararın yürürlüğe konulması ile 09.01.2017 tarihli ve 2017/9739 sayılı kararnamenin ekinde yayımlanan karara göre; Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak Kırşehir Gümrük Müdürlüğü kuruldu.
Konu ile ilgili olarak Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz şunları söyledi:”İlimiz Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya’nın başarılı girişimleri sonucunda, Kırşehir Gümrük Müdürlüğü geçtiğimiz günler de kurulduğu resmi gazete de yayınlandı. Gümrük Müdürlüğü Borsamız bünyesinde daha önceden yer tahsisinde bulunduğumuz yere kurulacak. Bununla ilgili olarak yerimiz gerek Milletvekillerimiz gerek Valimiz ve gerekse de Gümrük Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçi tarafından incelenmiş ve olumlu bulunmuştu. Ticaret Borsası olarak üyelerimiz ve ilimiz menfaatine olan tüm işlerde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yer almaya devam edeceğiz. Önümüzdeki birkaç ay içinde aktif olarak işlemlere başlanılacak olan Gümrük Müdürlüğünün ilimize ve ülkemize hayır getirmesini diliyorum.Kırşehir’imize kurulan Gümrük Müdürlüğü ile ihracat yapan firmalar gümrük işleri için başka illere gitmek veya il dışından yapılan gümrükleme işlemleri için aracı firmalara bağlı kalmak zorunda olmayacak. Bu son derece önemli bir olaydır.
Bu vesile ile başta Başbakan ve Bakanlarımıza ;Gümrük Bakanımıza ve üstün gayretlerinden dolayı Milletvekillerimiz Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya ya çok teşekkür ediyorum “dedi.
Son olarak Başkan Yavuz “Gümrük müdürlüğü personel ve kadro atamalarının erken yapılması halinde alt yapı çalışmaları hazır hale gelene kadar borsamız idari binasında geçici olarak hizmet verebilmeleri için gerekli her türlü biro ve araç gereç hazır olduğunu söylemek isterim.”

HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN