VEKİLLERDEN BOZTEPE’YE HABER VAR

8 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
438 defa okundu.
VEKİLLERDEN BOZTEPE’YE HABER VAR

IMG_3544 (1)Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan: “Boztepe Kırşehir’e Yakınlaşıyor”

 

Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan Boztepe hakkında basın açıklaması yaptı. Yaptıkları açıklamada: “Kırşehir-Boztepe yolunun standartlarının yükseltilmesi için 2011 yılında başlattığımız çalışmalar neticesinde yolun projesi yapıldı ve yatırım programına alınmasını sağladık. Geldiğimiz bu noktada Kırşehir-Boztepe arasındaki yolun yapım ihalesini bu yıl içinde gerçekleştireceğimizin müjdesini vermek istiyoruz.

Genişliği 12 metre olacak şekilde planladığımız yol için 18.000.000 TL harcama yapacağız. İnşaatına 2016 yılında başlayıp 2018 yılında bitireceğiz inşaallah.

Kırşehir – Boztepe arasındaki yolun bir an önce bitirilmesine bir çok noktadan önem veriyoruz. Bilindiği üzere Boztepe Kırşehir’e en yakın ilçemiz. Bu ilçemizin şehir merkeziyle çok yakın bir irtibat içinde olduğunun farkındayız. Bir çok öğrencimiz, öğretmenimiz, memurumuz, hemşehrimiz gün içinde bu yolda mekik dokuyorlar. Ancak yolun standartları dolayısıyla özellikle kış şartlarında ciddi sıkıntılar çekilmektedir. Bu yolun standartlarını yükselteceğiz ve bu sorunları en aza indireceğiz. Bu sayede Boztepe Kırşehir’e bir adım daha yaklaşmış olacak ve Boztepe Kırşehir için bir uydukent niteliğine kavuşacaktır. Bu sayede Boztepe Kırşehir ile birlikte büyütecektir.

Ufukta Tünel Var

            Şartlarını düzelterek halkımızın kullanımına açacağımız Kırşehir- Boztepe yolunun iki bölge arasındaki ticari ve sosyal ilişkileri arttıracağını düşünüyoruz. Bu ilerleme sağlandığı takdirde  standartları daha yüksek bir yola ihtiyaç duyulacaktır. Bu gelişme sağlanırsa, fizibilete,etüt ve proje çalışmalarına göre Kervansaray Dağları’nı delerek iki kenti tünelle birbirine bağlamayı düşünüyoruz. Umut ediyoruz ki Kırşehir’imiz Boztepe’miz bu büyümeyi sağlar ve bizler de gerekirse bütün dağları delerek şehrimize gerekli altyapıyı getiririz.” ifadelerini kullandılar.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN