Turnuva Sona Erdi

7 Şubat 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
325 defa okundu.
Turnuva Sona Erdi

thumbnail_RESİM (11)Kırşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

 

Kırşehir Belediyesi personelinin tanışması ve kaynaşması amacıyla bu sene ilki düzenlenen ve 19 Kasım 2016 Cumartesi günü start verilen birimler arası futbol turnuvası 5 Şubat 2017 tarihinde yapılan kupa töreni ile sona erdi.

Kırşehir Belediyesine bağlı Müdürlüklerde görevli olan personel arasından oluşturulan takımların katıldığı turnuva, 19 Kasım’da başlayarak 05 Şubat 2017 tarihinde son buldu. Toplamda 15 takımın katılım sağladığı futbol turnuvası 4 grup arasında gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 ay süren turnuvada 2 takım finale kalarak final maçı oynadı. Turnuvada Mali Hizmetler Müdürlüğü şampiyonluğu göğüsleyen takım oldu. İkinci İtfaiye Müdürlüğü ve üçüncü ise Destek Hizmetleri Müdürlüğü oldu.

Ödül töreninde ilk olarak Belediye Meclis üyeleri arasından oynanan maçın ardından kupa törenine geçildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Turnuvaya katılan bütün arkadaşlarımı saygı ile selamlıyorum. 15 takımın katıldığı turnuva yaklaşık 3 aylık süreç içerisinde tamamladık. Burada derece almak, birinci olmak, ikinci, üçüncü olmaktan ziyade turnuvanın içerisinde yer almak turnuvanın asıl amacı olan birlik ve beraberliğimizi artırmak birimlerin birbirini tanıması, birlikte çalışan arkadaşların bir biri ile kaynaşması belediye içerisinde koordinasyonu katkı sağlaması için bu turnuvayı düzenledik. Hedefimize ulaştığımıza inanıyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu kış döneminde turnuva sayesinde bir birimizi tanıma fırsatı bulduk, hem de belediyemiz içerisinde bu koordinasyonu en iyi şekilde oluşturmuş olduk. Meclis üyelerimizin yaptığı maçla turnuvanın kapanışını gerçekleştirdik onları da tebrik ediyorum. Bu maçları zaman zaman yapmak lazım. Turnuvaları düzenli bir şekilde devam ettirmek lazım.Birimlerinde devam ettirmesi kazım ki turnuvaya hazır hale gelelim eksiklerimizi görelim. Turnuvada birinci olan Mali Hizmetler Müdürlüğünü tebrik ediyorum. İtfaiye Müdürlüğümüz ikinci oldu tebrik ediyorum. Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz üçüncü oldu onları da tebrik ediyorum.Katılan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gol kralı olan İtfaiye Müdürlüğünde Haydar Yayla, en az gol yiyen kaleci Hayrettin Özügürleri , en centilmen takım olan Bilgi İşlem Müdürlüğünü , en centilmen oyuncu olarak Ercan Öztürk’ü tebrik ediyorum. İnşallah kurumlar arası yapılan turnuvalarda Belediyemiz güzel başarı elde eder diye düşünüyorum. Tekrar hepinizi tebrik ediyorum. Böyle güzel organizasyonların devamını diliyorum.Katılımlarından dolayı meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum.dedi.

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninde Turnuvanın en centilmen oyuncusu Ercan Öztürk’e ödülünü Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci verdi. Turnuvada görev yapan hakemlere, turnuvada görev yapan personele ve komite üyelerine katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Bilgi İşlem Müdürlüğüne turnuvanın centilmen takım olarak ödül verildi. Turnuvada Birinci olan Mali Hizmetler Müdürlüğü şampiyonluk kupasını aldı. İkincilik ödülünü İtfaiye Müdürlüğü ve üçüncülük ödülünü ise Destek Hizmetleri Müdürlüğü aldı. Ödül töreni toplu fotoğrafın çekilmesi ile sona erdi.

BELEDİYE BASIN BÜROSU

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN