“TOROS CANAVARI.” SEYİRCİSİ İLE BULUŞUYOR!

30 Mart 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
542 defa okundu.
“TOROS CANAVARI.” SEYİRCİSİ İLE BULUŞUYOR!

Mizahı önünde şapka çıkarmamamın mümkün olmadığı, Aziz Nesin’in Kaleminden Dökülen, Trajikomik olayların hem gerçekçi, hem de bir o kadar komik ve de izahı olmayan şeylerin mizahının yapıldığı” harika bir oyun buğun sahneleniyor.

“TOROS CANAVARI.” SEYİRCİSİ İLE BULUŞUYOR!

 Aziz Nesin’in kaleminden dökülen ve birçok oyuncunun hayat vereceği “Toros Canavarı”,Kırşehir İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda saat 19:30’da sahnelenecek.

Aziz Nesin’in kaleme aldığı bu mükemmel eser Mehmet Cemil’in yönetmenliğinde sahneleniyor..

OYUNCULARI:

Beyza Tokmak, Zeynep Azar, Melih Söylemez, Yunus Can, Hidayet Erdoğan, İrem Mertoğlu, Emre İnce, Muharrem Turgut Akkoyun, Muhammed Dinler, Duygu Koçak, Durmuş Efe Güzel, Ramazan Baytekin.”

 ŞİMDİDEN İYİ SEYİRLER.”

Duygu Koçak;sahnelenecek,”Toros Canavarı” adlı oyuna ilişkin olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Karısı, tıp fakültesinde okuyan oğlu ve evde kalmış kızı ile birlikte kirada oturan Nuri Sayaner; “Evime az kira ödüyorsunuz” diyen ev sahibi tarafından evden çıkarılmak istenir. Ev sahibi, davayı kaybedince Nuri Sayaner ve ailesini evden çıkarmak için gayrimeşru yollara başvurur. Apartmana, itini uğursuzunu doldurur. Ev halkının “Karakola git!…” ısrarlarına dayanamayan Nuri Sayaner, bir gün dayanamaz karakola gider. Ancak karakoldan dönmez. Evdekiler babalarını televizyonda “Toros Canavarı Yakalandı” haberinde görürler. Bütün dengeler bozulur. Nuri Sayaner hapiste, ailesi dışarıda “Toros Canavarı” olmanın sefasını sürerler.

 Aziz Nesin’in kaleme aldığı bu mükemmel eser Mehmet Cemil’in yönetmenliğinde gerçekleşecek. Bugün siz Kırşehirlilere sunacağımız “Toros Canavarı” adlı tiyatromuza siz değerli halkımızı halk davet ediyoruz.şimdiden iyi seyirler.”

(Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN