AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir’in merkezine bağlı 5 köyün alt ve üstyapı ihtiyaçlarıyla sosyal hizmetler için harcanmak üzere bir milyon 887 bin 304 liralık ödenek çıkarıldığını belirtti.
Milletvekili Salih Çetinkaya, Köylere söz verdi Kanalizasyon sorununun ortadan kaldırılacağını belirtti.
AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir merkeze bağlı 5 köyün alt ve üstyapı ihtiyaçlarıyla sosyal hizmetler için harcanmak üzere bir milyon 887 bin 304 liralık ödenek çıkarıldığını dile getirdi.
Çetinkaya, İller Bankası Anonim Şirketi Genel Müdürlüğünce çıkarılan ödeneğin Ulupınar köyüne 471 bin lira, Karahıdır köyüne 558 bin 540 lira, Çağırkan köyüne 97 bin 592 lira, Aydoğmuş köyüne 380 bin 86 lira ve Yalnızağaç köyüne 380 bin 86 lira olmak üzere Kırşehir İl Özel İdaresine tahsisini yaptırdıklarını kaydetti.
Vekilliği döneminde gece gündüz Kırşehir için koşturdu. Serçildikten sonra da yine hizmet için çalışacağnı da belirtti.