Müftülüğe Ziyaret

28 Nisan 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
528 defa okundu.

ipalakoglu2017

DİB Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Kırşehir İl Müftülüğü’nü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu ve beraberindeki heyet, ziyaret ve bir dizi incelemede bulunmak üzere Kırşehir’e geldi. Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Kırşehir’de  yapımı devam eden Ahi Evran Üniversitesi camii ile yeni yapılan İl Müftülüğü hizmet binasını gezerek Kırşehir İl Müftüsü Osman Arslan’dan bilgiler aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Kırşehir ziyaretinin çok olumlu geçtiğini belirterek özellikle Ahi Evran Üniversitesi kampüsü içerisinde yapımı devam eden Ahi Evran Üniversitesi camii inşaatını yerinde görerek bu camiinin inşaasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, daha sonra Kırşehir İl Müftüsü Osman Arslan’ı makamında ziyaret ederek yapımı biten İl Müftülüğü hizmet binasını gezerek bilgiler aldı. Ziyaretin sonunda Kırşehir İl Müftüsü Osman Arslan,  İsmail Palakoğlu’na Kur’an-ı Kerim hediye etti.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN