Kırşehir Müftüsü İl Müftüsü Mehmet Şahin Akpınar’daki programa katıldı

21 Ekim 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
423 defa okundu.
Kırşehir Müftüsü İl Müftüsü Mehmet Şahin Akpınar’daki programa katıldı

kirsehir-muftusu-sahin-akpinar-daki-programa-katildiİl Müftüsü Mehmet Şahin Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Akpınar Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.

Akpınar İlçe müftülüğü tarafından, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Akpınar Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda 16 Ekim Cuma günü düzenlenen programa, Kırşehir Müftüsü Mehmet Şahin de katıldı.
Kırşehir Müftüsü Mehmet Şahin’in de katıldığı programa emekli Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil “Cami ve Namazla Arınma” konulu bir konferans verdi.
Program Kur’an-ı kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Kırşehir Müftüsü Mehmet Şahin kısa bir konuşma yaptı. Müftü Şahin konuşmasında; “Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından tüm İl Müftülüklerinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını 1986 yılından beri kutlamaktadır. Bu haftanın ismi, ilk olarak sadece ‘Camiler Haftası’ idi. Ancak 2003 yılından itibaren, bu ibarenin yanına ‘Din Görevlileri’ ibaresi de eklenmiş, o tarihten bu yana, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ olarak kutlanmaya başlamıştır. Bu yılın Tema’sı ise; ‘Cami ve Namazla Arınma’ olarak belirlenmiştir. Akpınar İlçe Müftülüğümüzün hazırladığı bu programın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kırşehir Müftüsü Mehmet Şahin’in konuşmasının ardından emekli Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil “Cami ve Namazla Arınma” konulu bir konferans verdi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN