“KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYEN HERKESİN YANINDAYIZ.”

30 Mart 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
589 defa okundu.
“KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYEN HERKESİN YANINDAYIZ.”

Kırşehir Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen KAYA;   Kırşehir Ticaret Ve Sanayi Odasında Düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreninde Konuştu:

“KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYEN HERKESİN YANINDAYIZ.”

Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen KAYA, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika töreninde yaptığı açıklamada “ Şehrimizde Girişimcilik Belgesi alıp kendi işini kurmak isteyen herkesi belge sahibi yapacağız” dedi.

ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERİ KAPSAYAN HİBE DESTEĞİ

KAYA sözlerine şöyle devam etti; “Finansmanı Türkiye İş Kurumu tarafından karşılanan, Engelli vatandaşlarımız ve eski hükümlüleri kapsayan hibe destek programlarımızdan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız da kurumumuza başvurabilir. Kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza her türlü kolaylık İl Müdürlüğümüz tarafından sağlanacaktır.”

TSO VE KOSGEB’E TEŞEKKÜR

“Şehrimizde ticaretin gelişmesi için çaba gösteren başta Ticaret ve Sanayi Odamız ve KOSGEB olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Biz de Çalışma ve İş Kurumu olarak hem işverenlerimizin hem de çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Almış olduğunuz Girişimcilik belgeleri ile, hibe alarak hayata geçireceğiniz iş yerlerinde hepinize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.”

“Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılarak belge almaya hak kazanan tüm kursiyerlerimize çalışma hayatlarında başarılar dilerim.”

40 Arena Haber Merkezi

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN