Esnaf’ın Yol Çilesi Bitmiyor! Yol Sadece Esnafın Olsun!

12 Nisan 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
482 defa okundu.
Esnaf’ın Yol Çilesi Bitmiyor! Yol Sadece Esnafın Olsun!

Esnaf’ın Yol Çilesi Bitmiyor!

Yol Sadece Esnafın Olsun!

Kırşehir‘de 2004-2009 yılları arasında Kırşehir eski Belediye Başkanı olan Halim Çakır, zamanında Belediye İl Encümen kararı ile trafiğe kapatılan yol şimdiler de son haliyle esnaflara çileli zamanlar yaşatıyor. Halim Çakır zamanında kapatılan ve şimdiler de adeta çileye dönüşen bu yol da insanın geçmesi pek mümkün değil. Arabaların park yeri haline dönüşen bu yol da insanlar geçebilmek için çaba sarf ediyor. Otopark haline dönüşen ve Esnafı her geçen gün sıkıntıya sürükleyen trafik çilesi bu yol bardağı taşıran son nokta oldu. Şikâyetlerine çözüm bulunması noktasında, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye girişimlerde bulunan Esnaflar, artık bu çilemiz son bulsun diyerek sitemlerini dile getirdi.

24 ESNAFIN YARDIM ÇIĞLIĞI

Kırşehir Belediyesine dilekçe yazarak şikâyetlerini dile getiren ve imza kampanyası düzenleyen Akbulut İletişim sahibi Ramazan Akbulut’a 24 Esnaf İmzaları ile destek verdi. Akbulut’un öncülüğünde düzenlenen bu kampanyaya destek veren 24 esnaf “Yolun trafiğe kapanmasını ve sadece esnafların o yoldan faydalanmasını istediklerini” dile getirdi.

“SOKAĞIMIZ ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILSIN”

Şikayetini Kırşehir Belediye Başkanlığına şikayet dilekçesi ve imza toplayarak dile getiren Esnaflar, “Bizler Ahi Evran Mahallesi Eski Ankara Caddesi 732. Sokak Esnaf sakinleriyiz. (Ünal Çarşısı Arka Sokağı) Geriye dönük bu sokağımızın trafiğe kapalı olduğunu biliyoruz. Fakat Belediyemizin yol, sokak ve kaldırım çalışmaları nedeniyle son zamanlarda yoğun bir şekilde araç trafiği var. Araçların park etmesi yasak olmasına rağmen çileye dönüşen bu yolumuz bizi rahatsız ediyor. Bu konu da gerçekten çok sıkıntı yaşıyoruz ve sokağımızın araç trafiğine kapatılması için gereğinin yapılmasını istiyoruz” dediler.

(Özel Haber)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN