Dünya Sanat Günü kapsamında birçok etkinlik yapılıyor

11 Nisan 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
700 defa okundu.
Dünya Sanat Günü kapsamında birçok etkinlik yapılıyor

Dünya Sanat Günü kapsamında birçok etkinlik yapılıyor

Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 2018 yılı Dünya Sanat Günü Etkinliği 17 Nisan 2018 Salı günü Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında;

Saat 13.00’de Ahi Evran Üniversitesi, Kalite Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk tarafından “SANAT VE KALİTE” konulu bir konferans ve saat 13.30’da Gazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feriha Akpınarlı tarafından da “TÜRK TEKSTİL SANATLARI” konulu konferans verilecek.

Konferansların gerçekleştirilmesinin arkasından saat 14.15’de Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Geleneksel Türk Müziği Bölümü Öğretim Görevlisi ve Kanun Sanatçısı Volkan Kırımlıoğlu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Kanun Sanatçısı İbrahim Alperen Kozak bir “Kanun Resitali” sunacaklar ve ardından Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi ve Piyano Sanatçısı Sinan Tüfekci ile yine Piyano Sanatçısı Kenan Tüfekci tarafından da “Dört El Piyano Resitali” sunulacak.

Resitalin ardından saat 15.30’da Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Nevin Güven’in Onur Konuğu olduğu YEREL SANATÇILAR KARMA RESİM SERGİSİ’nin açılışı gerçekleştirilecek.

 

(Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN