Çocuklar Ağırlandı

16 Mart 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
368 defa okundu.

thumbnail_KVF_4947

 

Vali Necati Şentürk’ün Eşi Sevim Şentürk, Devletimizin Koruması Altındaki Çocukları Evinde Ağırladı.

Çocukları Vali Konağında ağırlayan ve onlarla yakından ilgilenen Vali Necati Şentürk’ün eşi Sevim Şentürk, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, kimsesiz çocukları sevindirmenin dünyadaki bütün mutluluklara bedel olduğunu söyledi.

Devletimizin koruması altındaki çocuklarla sık sık bir araya gelerek onları neşelendirmeyi amaçladıklarını belirten Vali Necati Şentürk’ün eşi Sevim Şentürk, “Devletimiz, kimsesiz vatandaşlara her zaman kucak açmış, devletin şefkatli ellerini omuzlarında hissettirmiştir. Biz de çocuklarımızla bir araya gelerek onları mutlu etme gayretindeyiz. Onların yüzlerini gülerken görmek bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayarak mutlu bir hayat sürdürmelerini istiyoruz. Bütün çocuklar birer çiçektir. Çocukların hepsi birbirinden değerlidir fakat kimsesiz çocuklar daha farklıdır. Onların sevgi ve şefkate her zaman ihtiyaçları vardır. Çocuklarımızın yapmış olduğu bu ziyaret beni çok memnun etti.” dedi.

Vali Necati Şentürk’ün eşi Sevim Şentürk’ün Fatma Bacı Sevgi Evlerinde kalan çocukları Vali Konağında ağırladığı ziyarette ayrıca Milletvekili eşi Seyhan Çetinkaya, Belediye Başkanı eşi Zerrin Bahçeci, İl Emniyet Müdürü eşi Kezban Akyüz, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü eşi Kadriye Karakaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü eşi Münüre Baykara, Fatma Bacı Sevgi Evlerinin bayan yöneticileri ile devletimizin korumasındaki çocuklar yer aldı.

Çocukların nezaket ziyareti, Vali Necati Şentürk’ün eşi Sevim Şentürk’ün çocuklara çeşitli hediyeler vermesi ile sona erdi.

VALİLİK BASIN BÜROSU

 

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN