Bakü’de Kırşehirli Rüzgâr’ı Esecek

11 Nisan 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
597 defa okundu.
Bakü’de Kırşehirli Rüzgâr’ı Esecek

Prof. Dr. C. Yıldırım Türk “1.Türk Dünyası Ortopedi ve Travmatoloji” kongresinde kongre başkanlığı yapacak.

Bakü’de Kırşehirli Rüzgâr’ı Esecek

Kırşehir  Milliyetçi Hareket Partisi 25.Dönem Eski Milletvekili ve Kayseri Erciyes Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim dalı Başkanı Kırşehirli hemşerimiz Prof. Dr. Yıldırım Türk, Travmatoloji İlmi Araştırma Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ilgar Qasmov’un yapacağı “1. Türk Dünyası Ortopedi ve Travmatoloji” kongresine katılacak.

Kongre Başkanlığını Kemik ve Eklem Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Vedat Şahin ile Azerbaycan Ortopedi ve Travmatoloji İlmi Araştırma Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ilgar Qasimov’un yapacağı “1. Türk Dünyası Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi”ni düzenleme kurulu başkanlığını hemşerimiz Prof. Dr. Cemil Yıldırım Türk, Prof. Dr. Ahmet Pişkin, Doç. Dr. Ali Aydın, Dr. Serkan İltar ve Doç. Dr. İbrahim Karaman yapacak. Kemik ve Eklem Cerrahisi Derneği olarak Türkiye’de düzenli olarak “Kemik Eklem Kongresi” adı verilen bilimsel toplantılar 2018 yılından itibaren derneğin kuruluş amacı ve tüzüğü gereği Türkçe konuşan ülkelerde de her iki senede bir bilimsel toplantı tertiplemeyi kararlaştırdı.

İlki gerçekleştirilecek kongre programı 19-23 Nisan 2018 tarihleri arasında Birinci Türk Dünyası Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi adı altında dost ve kardeş Azerbaycan’da yapılacak.

(40 Arena Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN