ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ

29 Eylül 2021
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1466 defa okundu.
ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ

Bu gece kızımda kaldım. Sabah da denizin kenarından evime geldim. İşlerimi çabucak toparlayıp Görkemli Hatıraları izlemek istiyorum.

Yürürken:

Dilimde şarkısı aşkın, viran olup gidiyor,

Bahara ermedi mevsim, hazan olup gidiyor. Nerden takıldı dilime bu şarkı.

Hızlıca tv’yi açtım. Görkemli Hatıralarda Ahmet Mekin var. İlk gençlik yıllarımda Türk filmlerini hiç kaçırmazdık. Ahmet Mekin en sevdiğim sanatçılardan biri. Atatürk’e çok benziyor ve ben hayranım bu sanatçıya. Hep beyaz perde de gördüğüm bu sanatçıyı Antalya Altın Portakal film Festivalinde görüyorum. Eşim öleli henüz bir kaç ay geçmişti. Arkadaşlarım beni teselli etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Festvalin gecesine bana da bilet almışlar. Lütfen sen de gel diye ısrar ettiler.

Mustafa Akay bey belediye başkanımızdı. Gece Cron Plaza adlı otelde yapılıyor. Hemen hemen tüm sanatçılar gelmiş. Herkes sanatçılarla fotograflar çektiriyor. Yiyecek içecek de çok. Gülen , oynayan, şarkılar söyleyenler her şey çok güzel. Ben de kenardan hem izliyorum. Arada bir düşünüyorm. Eşim olsaydı biz de eğlenebilirdik diye. Dalmışım bir beyefendi. Fotoğraf çektirebilir miyiz dedi. Kimdi dersiniz. Ahmet Mekin çektirelim dedim. Fotoğraf çektirdik o fotoğraf bende yok. Belki belediyenin arşivinde vardır. Ahmet Mekin hiç değişmemiş. Aynı mütevazi, nur yüzlü bir adam. Gençliğimin Atatürk’e benzeyen ve insanlığını hiç kaybetmemiş çok değerli bu sanatçıya saygı ve selamlar.

Bazı arkadaşların ünlü kişilerle, sanatçılarla fotoğraf çektirme merakı var. Ben de isterim,

ya onları rahatsız edersem diye çok çekinirim.

Yine Altın Portakal Film Festival’i var 2 ,9 Ekimde. Yolunuz Antalya’ya düşerse siz de katılıp en yeni yerli ve yabancı filmleri izleyebilirsiniz.

Bu kez ben olmayacağım. Çünkü o tarihlerde İstanbul’da olacağım.

Değişiklik olsun istedim bu gün. Haberlerin acısını, bazı siyasetçilerin yalanlarını, dengesizliklerini görmek ve duymak istemedim. Acaba bir değişiklik var mı iyi ve güzelden yana diye bakıyorum. Heyhat yok işte iyi ve güzelden yana hiç bir şey yok işte yok.

İstanbul’dan her birinize selam ve sevgiler yolluyorum. Hayatınız güzelliklerle dolu, sağlığınız yerinde olsun canım arkadaşlarım.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN