GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMASINDAN KORKANLARA

15 Temmuz 2020
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2445 defa okundu.
GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMASINDAN KORKANLARA

         Emekli eğitimci,şair, yazar ve araştırmacı gazeteci olarak yazılarımdan, paylaşımlarımdan, şiirlerimden rahatsızlık duyanlar, siyasiler, yetkililer, susturmak, korkutmak ve vazgeçirmek için her yolu denemektedirler.

         Daha önce üç defa facebooku kapattıranlar, paylaşımlarımın, yorumlarımın üstlerini örtmek için şeytani bütün kozlarını kullanmaktadırlar. Birer hafta ve 10 gün facebooku dondurttular. Bir hafta öncede facebooku bir aylık süre ile beğeniyi, arkadaş kabul etmeyi, paylaşmayı engellemişlerdir. Yasağı tekrar uzatmazlarsa, 20 gün sonra paylaşımlara devam edeceğim.

         Paylaşımlarımda suç unsuru olmadığı, şiddet ve cinsel içerikli paylaşımlardan dolayı bu cezayı uyguladıklarını yazanlar; itirazımı kabul bile etmiyorlar.Bir yerlerden gelen talimat ve şikayetler olduğuna eminim.

         Görevlendirdikleri trollerle suçlarının üstünü kapattırmak isteyenler, gerçeklerin ortaya çıkmasından korkanlar hangi konulardan ürktüklerini maddeler halinde yazıyorum.

1- Ülkenin her alanda felç olduğunu, gelir dağılımlarının adaletsizliğini,yabancılara ve yandaş müteahhitlere verilen tavizler, en kıymetli kaynaklarımızın satılmasını, halk geçim sıkıntısı çekerken; sarayın şatafatını, israfı, lüks yaşamaları dile getirmemden,Suriyelilere beslemeleri,ülkenin ithal sporcularla doldurulmasını yazmamdan  rahatsızlık duyuyorlar.

2- Türk Milletine ihanet edip, emperyalistlerle işbirliği yapan İskilip’li Atı Hoca, Şeyh Sait, Feto, gibi ihanet edenleri belgeleriyle birlikte teşhir ettiğimden,emperyalistler tarafından ülkemizde kurulan tarikatların gerçek yüzlerini yazdığım için bana ve benim gibilere cephe alıyorlar.

3- İslam Dinini yozlaştırarak çıkar sağlayan, yobazlara karşı mücadele etmemden,Atatürk’e, Cumhuriyetimize, Türk Milletine saldıran ülkemize yerleşmiş ajanlara karşı paylaşımlar yapmamdan rahatsızlar.

4- Bazı aklı zayıf, öğretme akıllılarını kullanarak değişik yollardan Cimer’e, Savcılığa şikayet ettiriyorlar. Cenazelere dadanmış birini teşhir ettiğim için savcılığa şikayet ettirdiler. A.K.P. nin gençlik kollarından birisine Feto’cu diye şikayet ettirdiler.Okulda görevli olduğum zamanlarda kara çarşaflı bir veliye şikayet ettirdiler.

5- Okumasını, yazmasını, konuşmasını beceremeyenler adice bu yollara başvurdular. Yapılan şikayetler hep geri tepti. Beni şikayet edenler kendileri ceza yedi. İftira atan kişiyi savcılığa suç duyurusunda bundum ve cezaya çarptırıldı. Manevi tazminat davası yakında açacağım. Korkuların ecele faydasının olmadığını anlamalıdırlar.

6- Mucur’da Belediyenin yapması gereken işleri hatırlattığım, kaçak su kullananlar hakkında hangi işlemlerin yapıldığını,su kesintilerinden vatandaşların perişan olduğunu sorduğum için, Belediye’ye ait umumi tuvaletlerin rezilliğini belirttiğim için, görevlerini kötüye kullanarak zimmetlerine para geçirenlerin adaletin önüne biran önce çıkmasını istediğim için bana internet yoluyla, dedikodularla saldırılar yapanları Allah’a havale ediyorum.

         Mucur’da ki olayları, vefatları, çalışmaları facebook kapalı olduğundan paylaşımlar yapamıyorum. Güneşi balçıkla sıvamak isteyenler elbette hüsrana uğrayacaklardır.

                   Ali Aydemir. 13.07.2020. Mucur İyi Parti İlçe Başkanı

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN