Yıldırım Türk’ten : Aklınız Başınıza Yeni mi Geldi?

23 Ekim 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
509 defa okundu.
Yıldırım Türk’ten : Aklınız Başınıza Yeni mi Geldi?

mhp-li-turk-ten-akp-nin-secim-vaatlerine-tepk-7805922_x_oMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir Milletvekili Prof. Dr. Cemil Yıldırım Türk, AK Parti’nin işçi, memur, emekli, esnaf, çiftçi, asgari ücretli ve kamuda çalışan taşeronlar başta olmak üzere toplum kesimlerine yönelik seçim vaatlerinin, bugüne kadar çözemedikleri sorunlar konusunda bir itiraf niteliği taşıdığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir Milletvekili Prof. Dr. Cemil Yıldırım Türk, AK Parti’nin işçi, memur, emekli, esnaf, çiftçi, asgari ücretli ve kamuda çalışan taşeronlar başta olmak üzere toplum kesimlerine yönelik seçim vaatlerinin, bugüne kadar çözemedikleri sorunlar konusunda bir itiraf niteliği taşıdığını söyledi. MHP’li Türk, “Aklınız başınıza yeni mi geldi? 13 yıldır neredeydiniz?” ifadelerine yer verdi.

MHP İl Başkanlığı teşkilatı ile birlikte Kırşehir’de 1 Kasım seçim çalışmalarını yürüten Milletvekili Türk, AK Parti’nin Türkiye’nin gündeminden uzak bir yönetim anlayışı içinde tutum sergilediğine işaret ederek, bu nedenle emeğinin karşılığını alamayan çiftçi kesiminin borçlandırıldığını ve üretim yapamaz hale getirildiğini vurguladı.

Türk, çiftçi kesiminin başta buğday olmak üzere yetiştirmiş olduğu pek çok ürünü geçen seneki fiyatların altında satmak zorunda kaldığını ifade ederek, “Türkiye’de tarım ve hayvancılık konusunda geriye gidiş başlamıştır. Köylerde yaşam bitmiştir. Buralarda geçim zorlaşmıştır. Yüksek girdi fiyatları karşısında çiftçilerimizin adeta beli bükülmüştür.” İfadelerini kullandı.

ÜLKE KAYNAKLARI ESNAFTAN ESİRGENDİ

Ülkenin ekonomik ve kalkınma hayatında çok önemli bir yere sahip olan esnafın, göstermiş olduğu saygınlıkla milletin gönlünde adeta taht kurduğuna dikkat çeken MHP Kırşehir Milletvekili Türk, “Ne yazık ki AKP, esnaf kesiminden de ülkemizin kaynaklarını esirgemiştir. Bunlara yapılması gereken hizmetleri yapmamıştır. Esnaf ve sanatkâr kesimi hiçbir dönemde olmadığı kadar bu dönemde sıkıntıya düşmüştür. Bu dönemde esnafa yönelik hiçbir teşvik çalışması yapılmamıştır. Esnaf adeta kendi sorunlarıyla baş başa bırakılmıştır.” Şeklinde konuştu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN