Yeni emniyet binasının temeli bu yıl atılacak

26 Ağustos 2014
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
490 defa okundu.
Yeni emniyet binasının temeli bu yıl atılacak

Genel Başkan Danışmanı ve Ak Parti Kırşehir Milletvekili Dr. Abdullah Çalışkan, yeni Emniyet Müdürlüğü binasının, Vali Konağı karşısına yapılacağını söyledi.

Yeni emniyet binasının temeli bu yıl atılacakGenel Başkan Danışmanı ve Ak Parti Kırşehir Milletvekili Dr. Abdullah Çalışkan, yeni Emniyet Müdürlüğü binasının, Vali Konağı karşısına yapılacağını söyledi.

Milletvekili Çalışkan, 17 bin 588 metrekare kapalı alana sahip Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının, Kırşehir-Özbağ yolu üzerinde bulunan Doktorlar Sitesi yanına yapılacağını söyleyerek, Özbağ Kasabası ile Kırşehir arasında yatırımların önümüzdeki günlerde artacağına dikkat çekti. Milletvekili Çalışkan, Yeni Vali Konağı’nın karşısında, Doktorlar Sitesi yanında bulunan Polis arazisine yapılacak Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının temelinin bu yıl atılacağını belirterek, bölgede tam anlamıyla bir kompleks olacağını vurguladı.
‘ EMNİYET, HER ALANDA GÜÇLENDİRİLECEK ‘
Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı ile birlikte personel, araç, zırhlı araç gibi önemli konularda güçlendirme yapılacağına dikkat çeken Çalışkan, “ Proje üzerinde detaylar hazırlanıyor.

Yeni yapılacak Emniyet Müdürlüğü binası toplam 17 bin 588 metrekare kapalı alana sahip.

Zemin kat 3 bin 377 metrekare, diğer katlar 3 bin 117 metrekare ve net kullanım alanı 11 bin 740 metrekare.

Binamız 4 katlı olacak. 2014 yatırım programına alınan proje çalışmaları ve uygulama projesi devam etmektedir. Sona yaklaşılan proje çalışmalarının ardından ihaleye çıkılacak.

İhale sonrasında yaklaşık 2 yıl içerisinde hizmete girecek “ dedi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN