Yaz Kursları İlgi Görüyor

12 Temmuz 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
370 defa okundu.
Yaz Kursları İlgi Görüyor

 

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediye Bünyesindeki Gençlik Ve Aile Yaşam Merkezi İle Mahalle Konaklarında 51 Branşta 2 Bin 160 Öğrencinin Yaz Kurslarına Başladığını Bildirdi

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, genç, çocuk ve kadınların, yaz dönemlerini verimli geçirmek için açılan kurslara yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

2013 yılından bu yana mahallelerde açılan konaklarda kadınların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlandığını vurgulayan Bahçeci, şöyle devam etti:

“Yaz döneminde bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Belediye Gençlik Merkezinde (BEGEM) 18 branşta 745, Bahçelievler Konağı’nda 8 branşta 86, Kervansaray Konağı’nda 8 branşta 156, Aile Yaşam Merkezinde ise 17 branşta bin 172 öğrenci yaz kurslarından faydalanıyor. Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar. Kurslara ücretsiz olarak herkes katılabilir.”

HABER: AA

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN