Yaşlı Sporcular Galibiyete Doymuyor

12 Mayıs 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
272 defa okundu.

332
Antalya F.Baycın Huzurevi İle Gerçekleşen Karşılaşmada 12-4 Kırşehir Huzurevi Galip Geldi.
Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı F.Baycın Huzurevi Müdürlüğü sporcuları ve izleyici olarak katılan Yozgat Huzurevi sakinleri Kırşehir’de misafir edildi.
Huzurevlerinde kalan yaşlıların aktif yaşama katılım sağlamaları ve aktif yaşamaları amaçlanan bocce sporunun çok keyifli bir spor olduğunu, yaşlıların hem sosyalleştiklerini hem de sağlıklı şekilde yaşlanma sürecini geçirdiklerini vurgulayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara; “Antalya F.Baycın Huzurevi ve Yozgat Huzurevi’ne hoşgeldiniz dileklerinde bulunarak, karşılaşmada her iki takıma da başarılar diliyorum” dedi.
Kırşehir Huzurevinde kalan yaşlılarımızdan İsmail Fındık, Sefer Gürler, Yusuf Boynuince, Ender Uygungil, Ramazan Gönç, Köksal Pınarbaşı ve Günaydın Kaya Antalya F.Baycın Huzurevi ile gerçekleşen karşılaşmada 12-4 Kırşehir Huzurevi galip geldi.
HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN