Velioğlu’ndan Özel Açıklamalar

12 Ağustos 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
552 defa okundu.
Velioğlu’ndan Özel Açıklamalar

“Yepyeni Bir Kadro İle Yeni Umutlarla Lige Başlıyoruz.”

Yeni sezon hazırlıklarını Güneykent Tesislerinde sürdüren Kırşehir Belediyespor’un başarılı futbolcularından Serhat Velioğlu, önceki gün yapılan antrenman sonunda gazetemize açıklamalarda bulundu. Velioğlu yaptığı açıklamada: “Yepyeni bir kadro ile yeni umutlarla lige başlıyoruz. Geçen sene takımda kalan birkaç futbolcudan biriyim. Aramıza çok kaliteli ve profesyonel lig görmüş futbolcu kardeşlerimiz katıldı. Allah’ın izniyle sezona en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.” dedi.

“ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ VE ÇAREMİZ YOK”

Akşam saatlerinde gerçekleştiren antrenman sonrasında yaptığı açıklamada Serhat Velioğlu, ilk olarak kampı değerlendirdi. Sezon öncesi çalışmaların harika gittiğini belirten başarılı orta saha oyuncusu, “Kendimi geçen seneye nazaran çok daha iyi hissediyorum. Çalışmalarımız 1-2 günlük olmasına rağmen iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. O nedenle çok iyi çalışıyoruz ve iyi bir şekilde kendimizi yeni sezona hazırlanıyoruz. Umuyorum her zaman bu şekilde devam eder çalışmalarımız. Umarım bu şekilde çok çalışarak yolumuza devam ederiz çünkü bu sezon şampiyonluktan başka düşüncemiz ve çaremiz yok” dedi.

“HER GÜN ÇALIŞMAMIZIN TEK SEBEBİ GALİBİYETLER ALABİLMEK, BAŞARIYA ULAŞABİLMEK”

Teknik Direktör Gökhan Kaynak ve yeni transferlerle ilgili de görüşlerini de belirten Serhat Velioğlu “Hocamızla tanıştığımız günden bu yana sadece 3 gün geçti. Bu süre tam bir görüş belirlemek için çok kısa. Şu ana kadar gördüğüm; çok ciddi ve çalışkan bir teknik direktörümüz var. Hedeflediği noktayı iyi bir şekilde belirmiş bir teknik direktör var karşımızda. Böyle bir hocaya ihtiyacımız vardı çünkü elimizde iyi bir takım var zaten ve iyi oyuncular da katıldı bu takıma. Kaliteli bir kadromuz vardı ve bu kalitenin üzerine yine kaliteli isimler kattık. Başarımızın ve kalitemizin daha da yukarı çıkacağını düşünüyorum. Çünkü Kırşehir Belediyespor sadece kaliteli oyuncuları arar, kaliteli oyuncular getirir. Onlar da takımımıza mutlaka katkı sağlayacaklardır, büyük yardımları olacaktır. Onlarla ilgili ilk dileğim en hızlı şekilde uyum sağlayabilmeleri. Onların da yardımıyla sezona galibiyetlerle başlamak istiyoruz. Bizim her gün çalışmamızın tek sebebi galibiyetler alabilmek, başarıya ulaşabilmek” ifadelerini kullandı.

“BU TAKIM İÇİN HER ZAMAN KOŞMAM VE MÜCADELE ETMEM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM”

Serhat Velioğlu son olarak geçen sene oynadığı maçlarda sahada fiziksel açıdan diri ve dinç durmasıyla ilgili soruyu, “Her oyuncunun iyi ya da kötü oynadığı karşılaşmalar olur ama saha içinde koşmamanın, en iyisini vermemenin bir bahanesi yoktur. Koşmamayı açıklayamayız. Takımın ihtiyacı da her zaman budur. Kırşehir Belediyespor’un benim koşmama ve saha içinde en iyimi sergilememe ihtiyacı var. İyi ya da kötü oynayabilirim ama ne olursa olsun ben çalışmalarımı her zaman kendi evimde de sürdürüyorum. Rejenerasyona yönelik, yenilenmeye yönelik çalışıyorum. Kulüpteki sağlık ekibimizin de düşünceleri doğrultusunda bir sonraki maça her zaman kendimi hazır tutmaya çalışıyorum evde bana yardımcı olan kişinin de katkılarıyla. Bu şekilde geçen sezon kas sakatlığı yaşamadan sezonu tamamladım. Bu benim için son derece önemli. Çünkü ben her zaman sahada olmak, takımıma katkı vermek istiyorum. Bu takımın bana ihtiyacı olduğu anda orada olmak istiyorum ve benim de sahada olmaya ihtiyacım var zaten. Kendime dikkat ediyorum ve Kırşehir Belediyespor için her zaman koşmam ve mücadele etmem gerektiğini biliyorum” diye cevapladı.

HABER: SERHAT ERDOĞAN

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN