Vali Şetürk’ten Ziyaret

3 Şubat 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
292 defa okundu.

thumbnail_akcakent (4)

 

Vali Necati Şentürk, Akçakent ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Necati Şentürk, Akçakent Kaymakamı Serhat Doğan’dan ve ilçe protokolünden ilçede yürütülen yatırımlar hakkında brifing aldı.

Brifinglerin ardından Kaymakamlık konferans salonunda muhtarla bir araya gelen Vali Necati Şentürk, yaptığı konuşmada, Akçakent’e yapılan yatırımların ilçenin kalitesi açısından önem taşıdığını söyledi.

Akçakent halkının büyük çoğunluğunun geçimini hayvancılık ve tarımdan sağladığını belirten Vali Necati Şentürk, “Akçakent’te yürütülen çalışmaları yakından takip ediyorum. Yatırımlar ilçemizin gelişip kalkınması adına önemli. İlçemizin büyük kısmına kilit parke döşendi ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte. Ayrıca bu toplantıda muhtarlarımızın sorunlarını dinleyip değerlendireceğiz. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını ve köyleri ile ilgili meseleleri bizlere iletsinler. Biz de sorunlara kurumlarımızla koordineli bir şekilde çözüm bulalım. İlçemizin eksikliklerinin bir an önce giderilmesi için de gerekli talimatları yöneticilere verdim.” dedi.

Vali Necati Şentürk, toplantıdan sonra Akçakent Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç’tan ilçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Vali Necati Şentürk’ün Akçakent programı, ilçede yaşayan vatandaşlarla yaptığı görüşme ile sona erdi.

Vali Necati Şentürk’e ilçe ziyaretinde Akçakent Kaymakamı Serhat Doğan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hüseyin Altuntaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve yatırımcı daire müdürleri eşlik etti.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN