Vali Şentürk Denetleme Yaptı

28 Temmuz 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
580 defa okundu.
Vali Şentürk Denetleme Yaptı

Vali Necati Şentürk Çiçekdağı Şantiye Ekibini Denetledi

Vali Necati Şentürk, Çiçekdağı’na kurulan İl Özel İdaresi İlçe Şantiyesinde işe başlayacak olan operatör ve şoförleri denetlemek amacıyla bir araya geldi.

Kırşehir İl Özel İdaresi Araç parkında Çiçekdağı İlçe Şantiyesinde çalışacak olan personellere konuşma yapan  Vali Necati Şentürk, “İl Özel İdaresi Çiçekdağı Şantiyesi sayesinde hizmetlerin köylere daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde götürüleceğini belirterek, kullanmaya başlayacağınız iş makinaları bizlerin ve sizlerin alın teri ile verdiğimiz vergiler sayesinde alınıyor. Bu araçlar bizlerin ve sizlerin namusudur. Bu yüzden hepinizden isteğim araçlarımıza gözünüz gibi bakın devlet hizmetinde en verimli olacak şekilde kullanın, bunlar size Aziz Türk Milletinin ve değerli Kırşehir halkının emanetidir. Hepinize hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim. ”dedi.

Vali Necati Şentürk’ün personelle yaptığı birebir görüşmeye, Çiçekdağı Kaymakamı Ömer Faruk Duman ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve kurum yetkilileri de katıldı.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN