Vali İbrahim Akın’a Ortak Ziyaret

14 Ocak 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
397 defa okundu.
Vali İbrahim Akın’a Ortak Ziyaret

Vali İbrahim Akın’a Ortak Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, İl Başkanı  Baran Genç Ve Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan, İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Nuri Araz İle Birlikte Kırşehir Valisi İbrahim Akın’a ortak bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Dün Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ı makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, İl Başkanı Baran Genç ve Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan, İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Nuri Araz vali İbrahim Akın ile ilimizde yaşanan seçim süreci ve seçim güvenliğine ilişkin görüş alış verişinde bulundular.

Ziyarette konuşan Vali İbrahim Akın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ilimizde huzur ortamında gerçekleşmesi için tüm kurum ve kuruluşlarımızla gereken tedbirleri almaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Alınan tedbirlerle ve vatandaşlarımızın bu konudaki duyarlılığı sayesinde seçimin demokratik olgunluğa erişmiş ilimizde güvenli bir şekilde geçeceğine inandığını belirten Vali Akın, “Seçimin güvenlik, huzur ve esenlik ortamı içerisinde idrak edilmesi, yasa dışı eylem ve durumların önlenmesi, kamu güvenliğinin sağlanması, seçim iş ve işlemlerinin düzen içerisinde gerçekleşmesi, vatandaşlarımızın özgür ve hür iradesinin sandığa en iyi şekilde yansıması ve demokratik olgunluk içerisinde bir seçimin gerçekleşmesine yönelik Valiliğimiz, kaymakamlıklarımız, emniyet ve jandarma teşkilatlarımız seçim sonuçlanıncaya kadar ilimiz genelinde her türlü emniyet ve asayiş hizmeti için 24 saat görevleri başında olacaklardır.

Bizlere düşen temel görev, seçmenin sandığa güvenli bir şekilde giderek kendi hür iradesiyle oyunu kullanmasıdır. Bu vesileyle, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Ziyarette Cumhuriyet halk Partisi İl Başkanı Eczacı baran genç de 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ilimize hayırlı olması temennisinde bulunarak yaşanacak olan seçim sürecinin Kırşehir’in siyasi kültürüne ve tarihine yaraşır bir şekilde tamamlanmasını diledi.

Kırşehir halkının her seçim döneminde demokratik bir olgunluk göstererek ülke siyasetine de örnek olduğunun altını çizen CHP İl Başkanı Eczacı Baran Genç siyasi görüşü ve tercihi ne olursa olsun Kırşehir halkının tercihine saygı duyulması gerektiğini söyledi.

CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu da seçim güvenliği noktasında Kırşehir Valiliği olarak yaptıkları çalışmalardan dolayı Vali İbrahim Akın’a teşekkür ederek sonuç ne olursa olsun kazananın her zaman Kırşehir olması gerektiğini söyledi ve seçimin tüm Kırşehir’e hayırlım olmasını diledi. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN