Vali Akın, Kaman’da Muhtarlarla Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi

25 Haziran 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
570 defa okundu.
Vali Akın, Kaman’da Muhtarlarla Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi

Vali Akın, Kaman’da Muhtarlarla Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi

Kırşehir Valisi İbrahim, Akın Kaman’da muhtarlarla bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ın yanı sıra Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Akpınar Kaymakamı Bilal Basri, kurum müdürleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaman Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Kaman ve Akpınar’a bağlı köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Kırşehir Valisi Akın göreve geleli kısa bir süre olduğunu ve elinden geldiğince hem idareci hem de vatandaşlarla zaman geçireceğini söyledi.

Mahalle muhtarlarının sorunlarını yerinde dinlemek için bir araya geldiklerini söyleyen Akın, “Sizler tüm sorunlarınızı gerek bizlere gerekse ilçe kaymakamlarımıza bildirin. Elimizden geldiğince bizler de bu sorunları hep birlikte çözelim. Amacımız daha güzel, daha sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmek.” dedi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce düzenlenen sunum ile Kaman ve Akpınar köy muhtarlarına “İmar Barışı Yasası” anlatıldı. Sunum sonrası soru cevap ve örneklerle muhtarlar sorunlarına cevap buldular.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN