Umutlu ve Mutlu Bir Kırşehir’i Beraber Kuracağız!

9 Şubat 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
932 defa okundu.
Umutlu ve Mutlu Bir Kırşehir’i Beraber Kuracağız!

Umutlu ve Mutlu Bir Kırşehir’i Beraber Kuracağız!

CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu bir yandan yapacağı projeleri açıklarken, diğer yandan da toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek belediye başkanı seçilmesi halinde yapacakları projelerle ilgili görüş alış verişinde bulunuyor.

KIRŞEHİRLİLER MUTLU DEĞİLSE BİZ DE MUTLU DEĞİLİZ!

Kırşehir’in tüm kesimlerinin oyuna talip olduğunu söyleyen CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu yüne bu tüm kesimle birlikte Kırşehir’i yönetmek istediklerinin altını çizdi.

“Ben tüm Kırşehir halkının adayıyım” diyen Ekicioğlu, seçildikten sonra da tüm Kırşehir halkının Belediye Başkanı olacağını yineledi. Bu noktada toplumun tüm kesimleriyle buluşarak projelerini ve birlikte yapacaklarını anlatan Ekicioğlu, Kırşehir’in ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda daha ileriye nasıl taşıyacaklarını açıklıyor.

KIRŞEHİR’DE YAPILACAK OLAN HER İŞE KIRŞEHİR’DE YAŞAYANLARIN KARAR VERECEK!

Yaptıkları görüşmelerde vatandaşın kendilerine olan inancını ve desteklerini görmenin onurunu yaşadıklarını söyleyen Ekicioğlu, bu inanç ve güveni boşa çıkarmamak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Yapacakları çalışmaların ve projelerin uzman ekipler tarafından incelenerek, bütçelerinin de çıkarıldığı bilgisini veren Ekicioğlu Kırşehir için yapamayacakları şeyleri vatandaşa anlatmaya gerek duymadıklarını da ifade etti.

Kırşehir için imkânların doğru kullanıldığında ve fırsatların iyi değerlendirildiğinde halkın da desteğiyle Kırşehir’i daha yaşanılır bir kent haline getireceklerini ifade eden Ekicioğlu: “Kırşehir Türkiye’nin en eğitimli yerlerinden birisi. Çok iyi insan yetişiyor üniversitelerde ama maalesef biz beyin göçü veriyoruz. Üniversiteden mezun olan bu başarılı gençlerimizi Kırşehir’e geri getiremiyoruz. Bunun önüne geçilecek projeleri de artık hayata geçirmemiz lazım.” dedi.

Belediye başkanı olmasıyla birlikte Kırşehir’de kentleşmenin, park ve bahçelerin, ulaşım zorluğunun, park sorununun önündeki engelleri kaldıracakların söyleyen Ekicioğlu “Kırşehirliler mutlu değilse biz de mutlu değiliz!” dedi.

Kırşehir’de yapılacak olan her işe Kırşehir’de yaşayanların karar vereceğini söyleyen Ekicioğlu meslek odalarıyla, STK’larla, üniversite ile, sendika ve derneklerle, kadınlarla, gençlerle, emekçilerle, emeklilerle; toplumun tüm kesimleriyle çağdaş ve modern bir Kırşehir için hep birlikte çalışacaklarının sözünü verdi. (Haber Merkezi)

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN