TV 1’de Kırşehir Değerlendirildi

20 Kasım 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1244 defa okundu.
TV 1’de Kırşehir Değerlendirildi

 

KIRGARAT-C Başkanı Sait Yanık TV 1’e Haber Programına Canlı Bağlanarak Süleyman Kaçmaz’ın Sorularını Yanıtladı

 

KIRGARAT –C Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün düşman gösterilmesi ve düşman liderler arasına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın alınmasına sert tepki gösterdi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Sait Yanık TV 1 habesr merkezi programına canlı bağlanarak Haber Spikeri Süleyman Kaçmaz’ın sorularını yanıtladı. Cemiyet Yönetim Kurulu bir araya gelerek yaptığı basın açıklaması ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tam destek sunarken NATO Genel Sekreteri ve yaşanan olaylarda ilgisi olan herkesin istifasını istedi.

Cemiyet adına açıklamada bulunan Cemiyet Başkanı Sait Yanık, “Türkiye kurucusu ve şuan yönetici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düşman lider olarak gösterilmesi kabul edilemez. Biz bir aileyiz sorunlarımızı gerekirse içimizde yaşarız ”dedi.

NATO Genel Sekreterinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak özür dilemesini gazeteciler olarak kabul etmediklerini ifade eden Yanık, “NATO tatbikatında olmaması gereken büyük bir alçaklık yaşanmıştır.

Cumhurbaşkanı hedef gösterilmek istenmiş kamuoyu oluşturma gayreti içerisine girilmiştir. Türkiye’ye düşmanlık edenler Türkiye’nin sevenlerin i ve kalkınmasını da görmek istemiyorlar. Türkiye’ye karşı yapılan düşmanlık artık açıktan ortaya çıkmıştır. Atatürk, yedi düvele karşı savaş vermiş ve Türkiye Cumhuriyetinin de kurucu lideridir. Topluma Mustafa Kemal Atatürk’ün düşman gösterilmesi de bir projedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ortadoğu da yaşananların düzelmesi savaşını hem dışarıda hem de içeride veren bir dünya liderdir.

FETÖ’nün yapmaya çalıştığı kalkışma sonrası NATO’nun da ABD’nin de duruşunu Türk Milleti görmüştür.

Terörün finasmasını ve destekçisi ABD’dir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve NATO noktasında yaptığı konuşmalar da haklıdır. Gazeteciler olarak böyle bir alçaklığı kabul etmiyor ve NATO Genel Sekreterinin ve sorumluların istifasını bekleyerek ağır cezalara çarptırılmasını da istiyoruz. Türkiye’de halkın bu noktada aydınlanması adına da siyasal görüşleri bertaraf ederek politikamızı devletçi yönde sürdürüyoruz”diye konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyonu toplantısında Kırşehir’e gelen ödenek hakkında açıklamalarda bulunan Yanık, şu ifadelere yer verdi:“Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında Kırşehir’de hatırı sayılır bir ödenek geldi. Ödeneğin aktarılması noktasında   AK Parti  Milletvekili plan ve bütçe komisyonu üyesi Mikail Aslan’ın katkısı büyük oldu.  Ödenekle birlikte Okulların yapımı, özel idareye bütçe ayrımı, tarım ve hayancılık, kültür alanında desteklemelerde önemli faktör oynayacağı inancındayız.” dedi

Prof. Dr. Canan Karatay’ın Kırşehir’e gelişine Değerlendiren ve kaya tuzunun önemine dikkat Çeken Yanık:Kırşehir Belediyesinin düzenlediği organizasyonda Kırşehir’e gelen Prof. Dr. Canan Karatay: “Kaya Tuzunun altın olduğunu söyledi”

Prof. Dr. Canan Karatay: Kolesterolü yüksek olan kadınlar uzun yaşıyor diyerek ekmek ve şekerli içecekleri bırakamayan insanların damak tatlarını kaya tuzu ile değiştirebileceklerini söyledi.

Türkiye’deki en büyük tehlike kullanılan ekmekler. Çünkü modern buğday ekmekleriyle yapılan ekmeklerde yüzde 10 katkı maddesi var. Bu maddede promür denilen ağır metal var. Vücuda girdiği zaman ağır metal olarak vücudu zehirlemektedir. Dost bakterileri öldürmektedir. Vücuda yağ girmezse hasta oluruz. Vücudumuzda 30 türlü yağ vardır. Bu yağ olmazsa hiçbirimiz hayatta olmayız. Doğal olarak bu vücuda girecek. Girmediği için şeker hastası oluyorsun. 2 türlü tehlikeli yağdan uzak durun. Doğada bulunan 2 türlü yağ çok tehlikelidir. Bu yağların ilki trigliserit adındaki yağlardır. Trigliserit yağlar arasında en tehlikeli olandır. Bir diğeri ise trans yağdır. Kanser de dahil olmak üzere bütün hastalıkların başı trans yağlardır. Vatandaşlar hasta olmamak için bu yağ türlerine dikkat etmelidir”dedi

 

Kırşehir Belediyespor’un gidişatına da değinin Yanık: “Kırşehir Belediyespor, amatör bal ligi 6. Gurup mücadelesinde 1074 çankırı sporla çankırı Atatürk stadında oynadığı müsabakadan 1-0 galip ayrıldı.

Kırşehir Belediyespor’un golunü Abdurrazzak Omar kaydetti. Maçta en önemli an 30 . dakikada penaltı kaçıran abdurrazzak omar, 12 dakika sonra Kırşehir Belediyespor’un tek golünü kaydetti.” dedi

Kırşehir merkezli FETÖ/PDY operasyonu Paralel devlet Yapılanmasında göz altına alınan şahıslar hakkında açılamalarda bulunan Yanık: “Örgütle bağlantılı oldukları iddiasıyla 11 şüpheli gözaltına alındıKırşehir merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY’nin sivil yapılanmasının deşifre edilmesi ve örgütle bağlantılı kişilere yönelik soruşturma kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara, İstanbul ve Kırşehir’de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında daha önce meslekten ihraç edilen emniyet personeli, öğretmen ve sağlık çalışanları ile halen görevde olan memur ve esnafın da bulunduğu 11 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.” dedi.

 

HABER: FİLİZ İSLİM

 

 

 

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN