TELEFONLA KATILDIĞI TV 1 CANLI YAYININDA  KIRŞEHİR GÜNDEMİNİ SUNDU

9 Ocak 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
347 defa okundu.
 TELEFONLA KATILDIĞI TV 1 CANLI YAYININDA  KIRŞEHİR GÜNDEMİNİ SUNDU

 

Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Sait Yanık

 TELEFONLA KATILDIĞI TV 1 CANLI YAYININDA

 KIRŞEHİR GÜNDEMİNİ SUNDU

Rutin olarak haftada bir TV 1 kanalında Kırşehir Gündemi ile ilişkin olarak canlı yayına bağlanan Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Sait Yanık dünde telefonla katıldığı canlı yayınında Kırşehir gündemine ilişkin olarak kısa başlıklar altında   şöyle dedi

 

Başbakan Binali Yıldırım Ak Parti 6. Olağan Kongresine Katılmak Üzere Kırşehir’e Geldi

Kırşehir Aşık Paşa Spor Salonunda gerçekleşen Ak Parti 6. Olağan Kongresine, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ ve Fikri Işık, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecirtaş, AK Parti bölge milletvekilleri ile çok sayıda partili katıldı.

Neredeyse çevre yolu olmayan istisna illerden biri olan Kırşehir de Başbakan gelmeden müjdeli bir haber beklentisi içine girmiş bu konu yerel basında işlenmişti.  Başbakan Binali yıldırım bu konuda “”çevre yolunu önümüzdeki yıllarda Kırşehir’e kazandıracaklarını söylemekle yetindi. Cumhurbaşkanımız 2014 yılında Kırşehir’e ahilik kutlamaları için geldiğinde çevre yolumuzu yapacağız şeklinde söz vermişti. Bu konuda Kırşehirliler işin aslı bir hayli sitemkar…, genel hızlı tren projeleri içinde, Kırşehir’e bağlantı olup olmayacağına dairde yine Kırşehirlileri heyecanlandıran bu konuda da    “Hızlı tren çalışması devam ediyor” dedi.

AKP kongresine yoğun katılım gösteren taşeron işçilerin “Baba bizlere kadro”sloğonları ve talepleri dikkat çeklerken Başbakan Binali Yıldırım kongre de kürsüye çıktığı sıralarda atılan sloganlarla bir ara konuşmasına ara vermek zorunda kaldı. Başbakan, yüksek bir sesle bir anda “Baba bizlere kadro” bağırışına “Sabret bakalım!” şeklinde yanıt verdi. Bu sırada salondan “İşçilere kadro!” sloganları yükselmeye başladı. Sloganlar salondaki diğer partililerin müdahalesiyle sona erdi

Kırşehir gündemini teşkil eden ve başbakandan bir açıklama beklenen bir başka konu ise kayyuma devredilen ve 2002-2010 yılları arası Kırşehir sporun 10 trilyona yaklaşan  vergi ve vergi cezalarının 155 eski Kırşehirspor yöneticilerine çıkarılmış olması nedeniyle mağduriyetleriydi. Başbakan konuşmasında bu konuya hiç yer vermezken konunun kongre sonrası valiliğe geçen başbakana Kırşehir milletvekilleri tarafından iletildiği başbakanın da beraberinde bulunan AKP grup başkan vekili Mustafa Elitaş’a dönerek talimat verdiği ve “TBMM açılınca torba yasa ile bu işi çözelim” dediği hususu da ciddi bir kulis bilgisi olarak buradan aktarıyorum.

Mucur Ve Kaman’a Doğalgaz

Mucur ve kaman ilçeleri 2018 yılı başında yıllardır bekledikleri doğalgaza kavuştu. 3 Ocaktan itibaren doğalgaz kullanmaya başlayan Kırşehir’in iki büyük ilçesinde doğalgaz açılışı için ak parti milletvekillerinin ve halkın katıldığı açılış törenleri yapıldı.

 

 CHP KONGRESİ

Kırşehir CHP il örgütünün geçtiğimiz Pazar günü kongresi yapıldı. İki adayın çıktığı kongrede adaylardan birinin çekilmesiyle uzun dönemdir il başkanlığı yapan Yılmaz Zengin yeniden il başkanı olarak seçildi.

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN