SÜNNET ŞÖLENİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

8 Ağustos 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
371 defa okundu.
SÜNNET ŞÖLENİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

e4c6046c4ccad35

Kırşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7. düzenlenecek olan sünnet şöleni için kayıtlar devam ediyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci şölenin ağustos ayı sonuna doğru olabileceğini söyledi.

 

Kırşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Sünnet Şöleni için başvurular alınmaya başlandı.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, bu ay içinde yapacakları Sünnet Şöleni’yle ilgili hazırlıkların devam ettiğini ve başvuran tüm çocukların sünnet ettirileceğini söyledi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada, “Belediyeyi devraldığımız günden beri sosyal belediyeciliğin gerektirdiği konularda elimizden geldiğince değerli halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İkizarası Kent Park’ta yapacağımız Geleneksel 7. Sünnet Şölenimizde çocuklarımıza sünnet kıyafetlerini ücretsiz olarak dağıtacağız. Müracaatlar geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde başladı. Müracaatlar, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılıyor. Müracaatların sonunda Sünnet Şöleni’nin hangi tarihte yapılacağı belli olacak. Büyük ihtimalle Ağustos ayının sonunda şölenimizi gerçekleştireceğiz. Sünnet Şöleni’nde başvuran bütün çocukları sünnet ettireceğiz. Sayıda kısıtlama yok. Sünnet giysileriyle birlikte çocuklara takılacak hediyeler yine sponsor aracılığıyla Belediye tarafından temin edilecek. Kırşehir Belediyesi, 7 yıldır çocukların erkekliğe ilk adım attıkları anı aileleri ile paylaşıyor. Biliyorsunuz, Sünnet Şöleni geleneksel olarak yaptığımız çalışmalarımızdan biri. Hazırlıklarımız devam ediyor. Sünnet olacak çocuklarımızın tespiti, kayıtlarının yapılması ve sünnetlerinin olması süreci var. Çocuklarımızın sünnet olması belli periyodik aralıklarla devam ediyor. Başvurular doğrudan Sosyal Kültür Müdürlüğü vasıtasıyla yapılıyor. Doğrudan Belediyemize müracaat ederek adreslerini verecekler. Çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olmak ve onlara destek vermek için, bütün hemşerilerimizi şölenimize davet etmeye ve sponsor olarak katkıda bulunmaya çağırıyorum.” ifadelerinde bulundu.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN