Seyyah Adem Özköse Gençlerle Buluştu

18 Ocak 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
244 defa okundu.

 

0_10

Seyyah Adem Özköse Hasbihal Programı İçin Kırşehir’ de Gençlerle Buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezince organize edilen Seyyah Adem Özköse ile Hasbihal programı Kırşehir’de gençlerle buluştu. Kırşehir İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen programa gençlerin ilgisi bir hayli fazlaydı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan program, Gençlik Merkezlerinin tanıtım videosu ile devam etti. Programın devamında sahneye çıkan Adem Özköse deneyimlerini ve yaşadıkları anıları gençlerle paylaştı.

‘BEN SULTAN ABDÜLHAMİT HANIN TORUNUNDAN PARA ALMAM!”

Gezdiği yerlerde kendisine gösterilen ilgiden son derece mutlu olan Özköse yaşadığı bir olayı gençlerle paylaştı. Özköse; “2008 yılında Gazze den çevre illeri gezmek için bir minibüse bindim şoföre ücretin ‘Kaç Lira’ olduğunu sordum tabi onlar benim yabancı olduğumu anladılar. Sonra şoför bana ‘Nerelisin Nerden geldin’ diye sorunca bende ‘Türküm’ ‘Türkiye’den Geldim’ dediğimde herkes kafasını bana çeviriyor bana bakıyor dolmuş paramı ödemeye kalkıyordu. Şoförde ‘Ben Sultan Abdülhamit Hanın Torunundan Para Almam Diyordu’. Bunu, bu durum gibi bir çok olayı Gazze’de defalarca yaşadım. Ne dolmuşa, ne lokantalara, nede berbere bile para ödemedim ödetmediler. Bu durum gibi bir çok olaya şahit oldum Gazze’de”.

Programın sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Müdür Vekili İdris Şahin tarafından kendilerine günün anısına plaket ve çiçek takdim edildi. Program, Gençlerle birlikte Gençlik Merkezine geçilerek Hasbihale Gençlik Merkezinde devam edildi.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN