ŞEHİT AİLELERİ, AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANINI ZİYARET ETTİ

10 Mart 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
324 defa okundu.
ŞEHİT AİLELERİ, AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANINI ZİYARET ETTİ

 

ŞEHİT AİLELERİ BAKAN RAMAZANOĞLUNU ZİYARET ETTİ (ENDERHAN ÖZ/KIRŞEHİR-İHA)

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, Yapılan Ziyarette Bakan Ramazanoğlu’na Taleplerini İletti

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İzmir Şehit Aileleri Derneğinin organizesi ile düzenlenen programa katılarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu ziyaret ederek Kırşehirli şehit ailelerinin taleplerini iletti.
Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, yapılan ziyarette Bakan Ramazanoğlu’na taleplerini ileterek Kırşehir’de bulunan şehit ailelerinin taleplerini ilettiklerini söyledi.
Dernek Başkanı Beşkardaş, “Ziyarette şehit aileleri dernekleri adına Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hizal, Bakan Ramazanoğlu’na taleplerimizi ileterek şehit yakınları ve ailelerinin yaşamakta olduğu sorunları bildirdi. Bizler şehit aileleri olarak devletimizin bölünmez bütünlüğü için evlatlarımızı verdik. İstiyoruz ki devletimiz gerçekleştirdiği operasyonlarda bölünmez bütünlüğü tam anlamı ile sağlasın. Şehitlik mertebesine ulaşmak ne kadar zor ise şehit ailesi olmakta bir o kadar zor.” dedi.
Taleplerin anlatıldığı ziyarette 10 ilin dernek başkanı katılırken, Bakan Sema Ramazanoğlu, ise Türki ye’nin zor dönemlerden daima başarı ile çıktığını şehit ailelerine anlatarak şehitliğin Allah katında inanışlarımız doğrultusunda şereflendirildiğini söyledi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN