SEÇİM BİTTİ30 Mart yerel seçimlerinin ardından

10 Haziran 2014
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
3552 defa okundu.

sait yanıksait yanıksait yanıkSEÇİM BİTTİ
30 Mart yerel seçimlerinin ardından, Yaşar Bahçeci 2009 seçimlerine göre daha büyük fark atarak büyük bir zafer kazanmış oldu ve Ana muhalefet partisi CHP’yi Kırşehir’de 3. parti yaptı. 30 Mart 2014 yerel seçimleri Kırşehir’in bazı ilçelerinde ise Cumhuriyet Halk Partisi 4. oldu. CHP’deki seçimin sancıları en baştan başlamıştı, 4 aday adayı vardı seçime 40-45 gün kala 5. aday adayı çıktı. Türkiye’de 17 Aralık depreminden sonra siyasi dengelerin çok değişeceğini hesap ettiler, bazı aday adaylarının iştahı kabardı, Ak Parti kesin oy kaybeder hesabı yapıldı. Kırşehir’de bir aday adayı yarışına girildi. Aday adaylarının arasında Dr. Deniz Akpınar 2009 seçimlerinde az bir oyla kaybetmesine rağmen bu seçimi kesin alır hesabıyla kamuoyuna ismini taşıdılar, genel merkez ile Kırşehir arasında mekik dokudular, çok büyük siyasi hesaplar yapıldı Kırşehir’in bölesi Arif Ekici MHP, Ak Parti’ye kaptırmış olduğu oyları alırsa CHP seçimi kazanır denildi, ama unuttukları bir şey vardı CHP’liler bunu hiç bir zaman düşünmediler hatta yok saydılar.
1-) MHP’nin adayı Arif Ekici’yi sadece AKP’den oy alır düşündüler.
2-) Örgütün başarısızlığı.
3-) Örgütün kendilerini halktan üstün görmeleri.
4-) Halktan kopup biz bu seçimi aldık havaları.
5-) İl genel meclis üyelerine temayül yoklaması yapılırken il, ilçe başkanları ve yönetimleri taraf olarak bölge dağılımına resmen engelleme yaptılar.
6-) Partiye geçmiş dönemde ihanet etmiş adayları, parti okuluna gitmemiş adayları hatta partiye dahi üye olmamış adayları ilk sırada yer verdiler.
7-) Türkiye’de kadına seçme ve seçilme hakkını veren Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilk 16 sıradan sonra belediye meclis üyeliğine yer verilerek , CHP Kırşehir’de kadını yok saydılar. En muhafazakar parti bile kadın kotasına yer verirken, vitrinin en ön sırasına koyarken CHP kadının adını bile anmadı.
😎 Dedikodu ayak oyunları CHP’de kırıla gitsin. Halkın nabzını okuyamama, kenar mahallelere girememe, basın ile istişare, basın toplantıları ve hatta basına kapalı olmaları. Saat 16:00 dan sonra çilingir sofraları kurulması, ne bir projeleri ne de bir mühendislik düşünceleri vardı. CHP Kırşehir’de çuvalladı, çuvalladı ama hiç kimsede üstüne alınmıyor. Alınmadığı gibi pişkin pişkin yerel televizyonlarda ve gazetelere demeçler veriyorlar, başarısızlıklarından bahsetmiyorlar hatta ve hatta genel merkezi suçlayıp “onlar çok mu başarılı” diye pişkinliklerini katmerleştiriyorlar. Hatta daha da ileri giderek ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar. İftira atmakta da ellerine kimse su dökemez. Geçtiğimiz günlerde sözüm ona ben birisi hakkında genel merkeze şikayet dilekçesi göndermişim, bunu söyleyen kişi bana” ben sana ne yaptım” diyerek sitem ederken bende kendisine bunu kimin söylediğini sordum ve o ismin Deniz Akpınar olduğu cevabını verdi. Bende kendisinin yanında Deniz Akpınar’ı arayarak neden böyle bir şey yaptığını sordum ona da başkalarının söylediğini ifade etti. Yıllardır birbirimizi iyi tanırız ben bu işin peşini bırakmayacağımı söyledim, eğer ben birisine bir şey diyeceksem ya yüzüne karşı söyler ya da kendi köşemde ve gazetemde yazar ve eleştiririm. Birilerine iftira atarak, çamur atarak yalakalık yapmadım ve yapmamda. Kendi başarısızlıklarını başkasına yüklemektedirler, iftira atarak ortalığı bulandırmaktadırlar. Omuzlarındaki sorumluluğu başkalarına yüklemektedirler, CHP’yi Kırşehir’de yerin dibine batırdılar. Yetmiyormuş gibi bir de başkalarına çamur atarak kendi çukurlarına başkalarını da çekmeye çalışmaktadırlar. Kusura bakmayın kendi yarattığınız çamur ve çukurda kendiniz boğulacaksınız ve boğulmaya da mahkumsunuz.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN