SAĞLIKLI YAŞAM ARACI KAMAN’DA

5 Ağustos 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
415 defa okundu.
SAĞLIKLI YAŞAM ARACI KAMAN’DA

13923316_960292557426914_2941592970793001783_oKırşehir Halk Sağlık Müdürlüğü Beraberliğinde Düzenlenen Sağlıklı Yaşam Aracının Şimdiki Noktası Kaman İsahocalı, Öğleden Sonra Kaman Gençlik Merkezi Önünde Oldu

Kırşehir  Halk Sağlığı Müdürlüğü  beraberliğinde Sağlıklı Yaşam aracı tekrardan yollara çıktı. Sağlıklı yaşam aracı Kaman, ilçe Halk Kütüphanesi önü , Kaman Demirli Kasabasında , Kaman Yelek Kasabasında ve Kaman Toki Konutlarında , Kaman Ömerhacılı Kasabasında , Kurancılı Kasabasında ,  Savcılı Kasabasında , iş bankası önü , masal park civarı ve  Cacabey Meydanı gibi birçok noktada vatandaşlarla bir araya geldi.şimdi ise Kaman İsahocalı, öğleden sonra Kaman Gençlik Merkezi önünde yer aldı.

Bizde 40 Arena Gazetesi olarak düzenlenen bu etkinlik üzerine vatandaşlarla bir araya geldik. Vatandaşlarla yaptığımız sohbetlerde;” Bu çok güzel bir uygulama bilgilendirmeler yapılıyor. Bizlere filmler izletiyorlar. broşürler falan verdiler. Bizlere hastalıkları anlattılar. Herkesle ilgileniyorlar çocuklara ve yaşlılara ayrı bir ilgi gösteriyorlar. Bu uygulamayı yapan herkese teşekkür ederiz. Bizlere çok yardımcı oldular” ifadelerine yer verdiler.

Vatandaşlarla beraber yaptığımız sohbetlerin ardından sağlıkçılarla bir araya geldik. Sağlıkçılarla yaptığımız sohbetlerde;” Şehrimizin insanı bizim için her zaman daha önemlidir. Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlara filmler izletip, bilgilendirmeler yapıyoruz. Mahalle mahalle, kasaba kasaba gezip sağlık taraması da yapıyoruz. En son Cacabey Meydanındaydık. Halkımızla beraber demokrasi nöbetine katkı sağladık. Şimdi ise kaman İsahocalıdayız. Hemen ardından kaman gençlik merkezi önünde yer aldık” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN