ÖZTÜRK KIRŞEHİRSPOR’A DESTEK İSTEDİ

7 Ağustos 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
495 defa okundu.
ÖZTÜRK KIRŞEHİRSPOR’A DESTEK İSTEDİ

hasan-öztürk

Kırşehir eski Masa Tenisi İl Temsilcisi ve antrenörlerden Hasan Öztürk, Kırşehirspor’a sahip çıkılması gerektiği söyleyerek, destek istedi.

 

Kırşehir Masa Tenisi İl Temsilcisi ve eski antrenörlerinden Hasan Öztürk, Kırşehirspor’un şehrin tanıtımı açısından önemine değinerek, Kırşehirspor’un futbolun yanı sıra birçok alanda önemli olduğunu vurguladı ve sahip çıkılması çağrısında bulundu.
Kırşehirspor için en önemli konunun ekonomik destek olduğunu hatırlatan Öztürk, Vali, Belediye Başkanı başta olmak üzere siyasiler, bürokratlar ve işadamlarının destekleriyle Kırşehirspor’un daha da ileriye taşınacağını söyledi.

Öztürk Kırşehirspor’a yapılacak destek hakkında şöyle konuştu: “Kırşehirspor kamuoyu tarafından önemlidir. Kırşehirspor’un yaşaması çok çok önemlidir. Herkesin bunun bilincinde olması gereklidir. Kırşehirspor’un on binlerce taraftarı ve seveni vardır. Kırşehirspor, Kırşehir’i Türkiye’ye tanıtıyor. Bunu milyonlarca para verseniz yapamazsınız, tanıtamazsınız. Kırşehirspor binlerce genç arasında dostluğu, kardeşliği, birliği, empatiyi, barışı iletişimi sağlıyor. Bu durumu çok önemsiyorum. Gençler arasında olumlu iletişimi sağlıyor. Binlerce taraftar hoş vakit geçiriyor, moral buluyor. Kırşehirspor amatör takımlara model oluşturuyor. Amatör takımlarda oynayan futbolcular Kırşehirspor’da oynamak için çok arzu ediyor. Kırşehirspor’un kıymetini bilelim gençlere verdiği öğrettiği ve örnek olduğu çok olumlu önemli kazanımlar vardır. Bu olumlu kazanımlar saymakla bitmez.
Altyapının temelleri Kırşehirspor sayesinde atılıyor. Futbolda önemli kurallar Kırşehirspor sayesinde öğretiliyor. Gençler Kırşehirspor’u izleyerek çok önemli şeyler öğreniyorlar İşte bundan dolayı Kırşehirspor’u sadece futbol gibi düşünün. Kırşehir’in ileri gelen yöneticileri bu takıma sahip çıkmaları destek vermeleri gerekiyor. Belediye başkanımız Yaşar Bahçeci’den Kırşehirspor’u Belediye’ye almasını rica ederek, ‘Belediye olarak Kırşehirspor’u alırsanız Kırşehirspor ancak bu sayede yaşar.’ Kırşehirspor’un adını da Kırşehir Belediyespor olduğu zaman Kzırşehirspor’un yaşamasına vurgu yaparak, ancak Kırşehirspor bu sayede yaşar’ dedim. Başkan Bahçeci ise bana Kırşehirspor’a destek verdiğini, yardım ettiğini ifade etti. Başkan Bahçeci, zenginlerimizin, işadamlarımızın Kırşehirspor’a sahip çıkmalarını bizzat bana ifade etmiştir. Ben yine de umudumu kaybetmedim. Gelecek yıllarda Belediyemizin Kırşehirspor’u alma isteğimi koruyorum ve bu düşüncemi ısrar ediyorum.
Ben tekrar şunu belirtmek istiyorum. Herkes taşın altına elini koysun ki Kırşehirspor’umuzu yaşatalım. Kırşehirspor maddi çıkmaz içerisinde ve zor günler yaşıyor. Yetkililer elini çabuk tutsunlar. Kırşehirspor’un kalıcı tedbire, gelire ihtiyacı vardır. Geçici önlemlerle Kırşehirspor’u gelecek yıllarda çok zor günler bekleyebilir. Kırşehirspor’u alacak birileri bulunmayabilir. Bunlar Kırşehirspor’un gerçekleridir. Başkan Yalçın Aydın’a, Bekir Barış Cihan’a, Mustafa Koçak’a ve Kırşehirspor’a sahip çıkılması, destek olunması gerekir. Şehrimizdeki görsel ve yazılı medya, taraftarlar Kırşehirspor’a çok sahip çıkıyorlar, ilgi gösteriyorlar. Kırşehirspor’a en önemli olanı ekonomi destektir. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci katılım payı olan 20 bin TL’yi temin ederek Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın’a teslim etmiştir. Kırşehirspor için omuz omuza verelim. Sadece Belediye Başkanımızın desteği ile yetinmeyelim. Şehrimizdeki herkes ekonomik yönden destek olmalıdırlar. Kırşehirspor’a kimler ellerini uzatırsa tarihe geçerler. Bu ne şereftir, ne onurdur.
Kırşehirspor’da oynayan sporculara sosyal güvence sağlanırsa futbolcularda kendilerine sosyal güvence sağlandığı için normal parayla takımda oynarlar. Bu onlar için çok önemlidir. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, siyasilerimiz, bürokratlarımız, işadamlarımız el ele vererek Kırşehirspor’u yaşatacak en önemli faktörlerdir. Ben Kırşehirspor’un gerçeklerini düşüncemle yazarak Kırşehirspor’a faydalı olmaya çalışıyorum. Benim bütün amacım Kırşehirspor’un yaşamasıdır. Bunun için Kırşehirspor’u gündeme getiriyorum. Katkım olursa ne mutlu bana. Amaç Kırşehirspor’un yaşaması için bütün alternatifler sağlanmasıdır. Kırşehirspor’a ekonomik katkı sağlanması gerekmektedir. Kırşehirspor’u seviyoruz, Kırşehirspor’a destek verilmelidir.
Kırşehirspor binlerce genç arasında toplumsal barışı, sevgiyi, güveni sağlıyor. Kırşehirspor binlerce tarafların birliğini beraberliğini sağlıyor. Kırşehirspor’un gençlere saymakla bitmeyen olumlu, faydalı kazanımları vardır. Kırşehirspor’la onur ve gurur duyuyoruz. 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kırşehirspor’umuz Kırşehirlilere ve binlerce taraftarlarına heyecanlı günler yaşatacaktır. Kırşehirspor için herkesin taşıt altına eline koyma zamanıdır. Kırşehirspor için elimizden ne geliyorsa yapalım. Kırşehir’e bir okul yapmışsınız. Okul yaptırarak eğitime büyük hizmet etmiş olursunuz. Kırşehirspor’a katkı sağlayıp spora ve gençliğe hizmet etmiş olursunuz. Ben bundan dolayı Kırşehirspor’un yaşamasını çok önemsiyorum. Kırşehirspor gençlere eğitim veriyor. Kırşehirspor’da 5 bin taraftar kardeşçe maçı izliyor. Bu her şeye değer. Dünya görüşleri siyasi görüşleri ve düşünceleri ne olursa olsun Kırsehirspor gençler için ortak paydadır. Kırşehirspor’u sadece futbol gibi düşünmemeliyiz derken Kırşehirspor’un olumlu katkılarını vurgulamaktayım. Hepimiz Kırşehirspor’a sahip çıkmalıyız ve yaşatmalıyız.”

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN