Osman Alpsoy 40 Arena’da Yazacak!

11 Nisan 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
730 defa okundu.
Osman Alpsoy 40 Arena’da Yazacak!

Osman Alpsoy 40 Arena’da Yazacak!

Kırşehir sosyal medya hesabında “çok okunan” yazıları ve kitaplarıyla ilgi gören 30 Ağustos Zafer İlkokulu öğretmenlerinden “Her Yanım Hüzün” ve “Dosta Giderim” kitaplarının yazarı Kırşehirli Osman Alpsoy tecrübelerini ve mesleki birikimini, 40 Arena’ya aktaracak.

Alpsoy ışık tutan yazılarındaki önemli bilgileriyle, 40 Arena’daki köşesinde sizlerle olacak.

Alpsoy 40 Arena Gazetesine yaptığı açıklamada: “Sahayı boş bırakmadan kalıcı yazılar yazmak lazım. Kırşehir’in ve Türkiye’nin bu yazılara ihtiyacı var. Yazmak insanın hem kendisine hem de başka kalplere tecrübe katmaktır. Bundan sonra şiirlerimi 40 Arena Gazetesi aracılığıyla siz okurlarımıza sunacağız…”

OSMAN ALPSOY KİMDİR?

1962 yılında Erzurum ili, Narman ilçesi, Sülüklü Köyü’nde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini Narman’da tamamladı.
Kırşehir Eğitim Yüksekokulu’ndan 1984 yılında mezun oldu. Konya ili, Kulu İlçesi, Beşkardeş Köyü İlkokulu’nda göreve başladı.
1989 yılında eş durumundan tayin isteyerek Kırşehir İli, Akpınar İlçesi, Hacıselimli Köyü İlk-okulu’nda bir ay çalıştıktan sonra, Çiçekdağı İlçesi Kabaklı Köyü İlkokulu’nda 1996 yılına kadar çalıştı.
1996 -2005 yıllarında Çiçekdağı İlçesi Atatürk ilköğretim Okulu’nda çalıştı.1999 yılında Anadolu Üniversitesi Türkçe öğretmenliği bölümünde lisans tamamladı.
2005 yılı Temmuz ayında Kırşehir Cacabey İlköğretim Okuluna tayin oldu. 2006 yılında uzman öğretmen oldu. 2013 yılında 30 Ağustos İlkokuluna tayin oldu. Halen aynı okulda çalışmaktadır.
Evli ve üç çocuk babasıdır. Teknoloji ve şiire ilgi duymaktadır.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN