“Ölümsüz Kahramanlar Anısına” Program Düzenlendi

10 Nisan 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
321 defa okundu.
“Ölümsüz Kahramanlar Anısına” Program Düzenlendi

“Ölümsüz Kahramanlar Anısına” Program Düzenlendi

Ahi Evran Üniversitesi’nde  “Ölümsüz Kahramanlar Anısına” Konulu Şiir ve Müzik Dinletisi Gerçekleşti.

Ahi Evran Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından “Ölümsüz Kahramanlar Anısına” konulu şiir ve müzik dinletisi düzenlendi. 6 Nisan 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen şiir ve müzik dinletisi programına akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Dinleti ilk olarak İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerinin “Önce Vatan” şiirini okumaları ile başladı. Okunan şiirin ardından öğrenciler, Eledim Eledim Türküsünü söylediler.

Program, okunan şiirlerin ve söylenen türkülerin ardından “Kınalı Hasan Piyesi” ile devam etti. İzleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı program öğrencilerin Vatan Duasının ardından sona erdi.

“Ölümsüz Kahramanlar Anısına” Konulu Şiir ve Müzik Dinletisine katılan öğrencilerden Gizem İlhan açıklamasında şunları kaydetti: “Kahramanlarımız bizim vazgeçilmezlerimizdir. Onları bu şekilde yaşatabilmek onlara sahip çıkmak onlara olan borcumuzdur. Onların bizim üstümüzde hakkı büyük ve ödenmez. Bizim de onları bu şekilde anıp UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ sloganıyla yola devam ettiğimizi herkese göstermemiz gerekir.”

(Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN