ÖFKE KABARMASI BİR CANA SEBEP OLDU

6 Ağustos 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
427 defa okundu.
ÖFKE KABARMASI BİR CANA SEBEP OLDU

kirsehir-de-cinayet-6917061_x_7589_o

Kırşehir’in Kaman İlçesi’nde tartıştığı gelinini öldüren kayınpeder iki torununu da yaraladı.

 

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir’in Kaman İlçesi’nin Sarıuşağı Mahallesi’nde ikamet eden ve bir arada yaşadıkları oğluna ait evi satışa çıkaran Şeref K. (71) ile gelini Songül K. (35) arasında tartışma çıktı. Kayınpeder Şeref  K, evin önünde karşılaştığı ve tartışma yaşadığı gelinine av tüfeğiyle 5 el ateş etti.
Başından ve sırtından yaralanan gelin Songül K., olay yerinde hayatını kaybetti. Öfkeli dedenin ateş etmesi sonucu torunları Ayşe K. (14) ile Rumeysa K. (8) da yaralandı. 112 Acil sağlık ambulansıyla Kaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Rumeysa K., Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Bir iş yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve olay sırasında evde olmadığı öğrenilen Serkan K., olayın duyulmasının ardından evine geldiğinde, eşi Songül K.’nın öldüğünü ve çocuklarının yaalandığını öğrenince sinir krizi geçirdi.
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Şeref K. hakkındaki yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.

Olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN