Mucur’a Destekler Devam Ediyor

6 Aralık 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
331 defa okundu.
Mucur’a Destekler Devam Ediyor

hemserimiz-haci-tura-d4db054710f879e456eaAk Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan Mucur’a Destek Vermeye Devam Ediyor

 

Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Turan Mucur’da ziyaretlerde bulundu.İlk olarak Mucur’un okullarından Cumhuriyet İlkokulunda yapılacak olan halı saha yerini gezdi. Mucur’a her fırsatta desteklerini esirgemeyen Hacı Turan, hızlı şekilde yapılması için gerekli girişimleri yapacağını bildirdi. Mucur’a yapılan yatırımları her zaman takip ettiğini ve elinden gelen desteği  verdiğini belirten Hacı Turan, Cumhuriyet okulu ziyaretinden sonra Mucur Kızıldağ yeni yapan köyüne yapılacak Halı saha yerini incelemeye gitti.
Burada yaptığı açıklamada: “ İlçemiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlçemize yapılacak olan yatırımları bizzat takıp ediyorum.
Cumhuriyet İlkokuluna yapılması planlanan halı saha çok yerinde bir karar olarak görüyorum. Çocuklarımız hem okul zamanında hem de okul sonrasında vakit geçirebilecekleri bir alan olması çok yerinde bir karar. Bizde burada bize düşen neyse yapmaya hazırız. Kızıldağ yeni yapanda bulunan okulumuz içinde aynı düşünceler içindeyim. Çocuklarımızın spor alışkanlığı çok önemli bunun içinde bizlerde gereken her şeyi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Önümüzde ki dönemlerde yatırımların devam edeceği belirten Turan, iki okula da yapılacak olan halı sahalar için hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN