Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Bürosu Açılışı

4 Haziran 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
559 defa okundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Bürosu Açılışı

Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Bürosu Açılışı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili adayları Oğuz Sulusaray, A. Aydın Akpınar, İl – İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Yönetimi ve kalabalık halk kitlesinin katılımıyla MHP seçim bürosu açılışı gerçekleşti.

Hayır Evi karşısındaki seçim bürosu büyük bir ilgiye ve heyecana mazhar oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MHP İl Başkanı Arif Kılıç açılış konuşmasında; “Kırşehir iki değerli evladını seçip meclise gönderecek” dedi.

MHP Milletvekili adayı A. Aydın Akpınar ise ifadesinde şunları kaydetti; “15 Temmuz hain girişimi tarihte daha önce de yapılan işgal girişiminin devamı olduğunu belirtti. Bunların karşısında MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dik duruşunda çok haklı.”

Son sözü alarak final konuşmasını yapan Kırşehir ilk sıra Milletvekili adayı Oğuz Sulusaray da bir konuşma yaptı. MHP’nin seçim vaatlerini anlattı. Çiftçiye mazot desteği, esnafa kredi gibi sosyal içerikli konulara değindi.

Açılışın ardından Milletvekili adayları Oğuz Sulusaray, A. Aydın Akpınar, il Başkanı Arif Kılıç ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Akdemir’in de katıldığı heyet, halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan heyet halkı ile uzun süre sohbet etti.

Ziyaret esnasında Kırşehir halkı ifadelerinde şunları kaydetti; “Cumhur İttifakına ve milletvekillerimize tam destek sözü verdi. Bundan ziyadesiyle memnun olan adaylarımız, halkımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederek; MHP seçim beyannamesi ve bölgesel sorunlar üzerine kısa cevaplı değerlendirmelerde bulundu.”

(Haber: Didem CEYLAN)

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN