MİLLETVEKİLİ ÇETİNKAYA SALDIRILARI KINADI

11 Eylül 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
431 defa okundu.
MİLLETVEKİLİ ÇETİNKAYA SALDIRILARI KINADI

 ak-parti-kirsehir-il-baskani-salih-cetinkaya-6524298_o

AK Parti Kırşehir Milletvekili Av. Salih Çetinkaya bir mesaj yayınlayarak Kırşehir’de yaşanan olaylara değindi.

 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Av. Salih Çetinkaya mesaj yayınlayarak Kırşehir’de yaşanan olayları kınadı ve terörü lanetledi. Milletvekili Çetinkaa mesajında; “Bin yıldır kardeşçe yaşadığımız, birlikte sevinip birlikte üzüldüğümüz, Çanakkale’de, Sarıkamış’ta omuz omuza canlar feda ettiğimiz vatanımız, can yurdumuz, cennetimiz son günlerde yasamış olduğu terör olaylarından dolayı zorlu bir süreçten geçiyor. Iğdır’da, Tunceli’de, Dağlıca’da meydana gelen  hain ve kalleş saldırılarda  şehit olan vatan erlerimize  yüce rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum.

Böyle bir ortamda Kırşehir’imizde  yaşanan protestolarda istenmeyen olaylar cereyan etmiştir. Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne yönelen her türlü saldırıyı kimden ve nerden gelirse gelsin şiddetle reddediyor partili ayırmaksızın  topyekun bir mücadeleden  yana olduğumuzu belirterek, bu ortamda vatandaşlarımızın  her türlü protesto hakkının olduğunu düşünüyorum. Ancak barışın kardeşliğin ve hoşgörünün şehri olarak bilinen. Kırşehir’imizdeki yaşanan olaylar hepimizi derinden etkilemiştir.Yıllarca alış veriş yaptığımız, kız alıp kız verdiğimiz, düğünde cenazede birlikte olduğumuz, şuralı buralı ayırt etmeksizin kökenine bakmadan, kardeş bilip kardeş yaşadığımız bu kadim şehirde hiç kimse bu güzel  ortamı  bozamayacaktır. Siyasi partilere vatandaşın canına, iş yerine, aracına ve evine yönelen saldırıları asla tasvip etmiyor bu anlamda iş yeri hasar gören, yaralanan tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, yaşanan bu olumsuzluklara rağmen  elbirliğiyle şehrimize sahip çıkarak huzuru ve güveni tekrar temin edeceğimize inanıyorum. HDP’nin siyasi tavrı asla tasvip edilemez. Terör örgütüne yönelik her türlü övmeyi ve teröriste terörist diyemeyen hiçbir anlayışı kabul etmemiz mümkün değildir. Bu ülkenin güvenliği için gecesini gündüzüne katan, canıyla mücadele eden değerli güvenlik mensuplarımıza yönelik saldırıları normalleştirmeye çalışma, asla tarafımızdan kabul edilemez…Yasal çerçevede terör ve terörizme destek veren siyasiler kim olursa olsun  ayırt etmeden yargı makamlarının gereğini yapmasını talep ediyorum.

Bu tip olayların bir daha şehrimizde yaşanmamasını temenni ediyor, yine sokaklarında kardeşliğin hakim olduğu bir şehir olarak geleceğe yürümesi gerektiğine canı gönülden inanıyorum. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim kılsın.” dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN