Mehmet Özdemir İstifasını Sundu

23 Mayıs 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1341 defa okundu.
 Mehmet Özdemir İstifasını Sundu

Yaklaşık iki buçuk aydır, Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini sürdüren;

 Mehmet Özdemir, İstifasını Sundu

Uzun süre Ahi Evran Üniversitesinde Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevini yürüten Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanmasının hemen ardından, belirledikleri projeleri hayata geçirmek için çabalarken gelen ani istifa herkesi şaşırttı.

Özdemir istifası ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti; “Tarih, kültür, sanat ve turizm şehrinin ekmeğini kalemi ile, mürekkebi ile, kağıt kokusu ile, matbaa sesi ile, klavyesi ile, fotoğraf makinesinin deklanşörü ile, kameranın lensi ve daha nice zorluklarla kazanan Kırşehir’in çok değerli fikir işçileri basın mensupları; Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yaptığım süre içerisinde şahsım ve kurumum adına yapmış olduğunuz tanıtıcı ve bilgilendirici haberlerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.

Yaklaşık iki buçuk aydır yürütmüş olduğum Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden akademik çalışmalarımın yoğunluğu nedeniyle kendi isteğim ile ayrılmış bulunmaktayım.

“NASIL Kİ KIRŞEHİR’İMİZİN TANITIMI İÇİN ÇALIŞTIYSAK YİNE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Kırşehir Türkiye’nin merkezinde yer alan çok önemli şehirlerden birisidir. Tarih, kültür, sanat ve turizm şehri olarak tanımladığımız Kırşehir’in görev yaptığımız süre içerisinde özellikle bu noktalarına dikkat çekmeye çalıştık. Bundan önce nasıl ki Kırşehir’imizin tanıtımı için çalışmalar yaptıysak bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.”

(40 Arena Haber Merkezi)

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN