Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor

4 Ağustos 2014
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2633 defa okundu.
Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor

Kırşehir Belediyesi’nin projelerinden olan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi çalışmaları kaba inşaatı
hızla yükselerek devam ediyor.

Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyorNeşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi projesi; 250 ve 1000 kişilik çok amaçlı salonları, sergi alanları, arkeoloji müzesi, dernek odaları, kurs odaları, yönetim biriminin olduğu, modern tasarıma sahip 6000 m2 oturum alanına sahip olup 18000 m2 toplam inşaat alanına sahip.

Sosyal anlamda Kırşehir’e yakışan ve Kırşehir’in hak ettiği bir kültür merkezi yaptıklarına değinen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Kırşehir’imiz yaptığımız hizmetler sayesinde büyüyüp gelişiyor.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezimiz ile vatandaşlarımızın sosyal anlamda eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz.

Sosyal anlamda Kırşehir’e yakışan ve Kırşehir’in hak ettiği bir kültür merkezi yapıyoruz.

Var olan Kültür Merkezimizin kapasitesi düşük olduğundan bu merkezimizle birlikte daha fazla kişiye hitap etmeyi düşünüyoruz.   Sergi salonları, arkeoloji müzesi, dernek ve kurs odaları ile modern anlamda çok güzel bir kültür merkezimiz olacak.

Tüm vatandaşlarımızın Kültür Merkezimizden yararlanarak kültürel ve sosyal etkinliklerle buluşmasını sağlayacağız.

Kültür Merkezimiz tamamlandığında Kırşehir’imiz her anlamıyla kültürel aktivitelere doyacak.   Yaptığımız hizmetler sayesinde Kırşehir büyüyüp gelişiyor, değişiyor, güzelleşiyor.

Belediye olarak yaptığımız her projede Kırşehir’in değişmesi, yaşanabilir bir şehir olması için adımlar atıyoruz diyerek inşallah Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezini en kısa sürede tamamlayacağız temeli atıldığı günden bu güne kadar inşaat çalışmamızda çok yol aldık kaba inşaatı bitmek üzere inşallah en kısa zamanda siz değerli Kırşehir halkımız için bir projemizi daha gerçekleştirmiş olacağız dedi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN