KIRŞEHİRSPOR’A, ÇALIŞKAN SAHİP ÇIKTI.

20 Ekim 2014
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
413 defa okundu.
KIRŞEHİRSPOR’A, ÇALIŞKAN SAHİP ÇIKTI.

apoBölgesel Amatör Lig 6. Gurupta mücadele veren Kırşehirspor’a Milletvekili Dr. Abdullah ÇALIŞKAN sahip çıktı.

Kırşehirspor’un ekonomik sıkıntı çekerken ve lige katılıp katılmayacağı konusunda belirsizlik varken, son anda Yalçın AYDIN kulübe talip oldu. AYDIN, ilk iş olarak takımın lige katılması için gerekli teminatı yatırdı. Ancak bu durum takımın ekonomik sıkıntısını gidermeye yetmedi. Tüm olumsuz şartlara rağmen futbolcuların, yönetimin, teknik heyetin ve taraftarın gayretleri neticesinde başarılı sonuçlar alındı. Kulübe bir kuruş bile gelmediği bir dönemde Milletvekili sayın ÇALIŞKAN’ın 50+50 bin liralık desteği umutların tekrar artmasına neden oldu.

“ÇALIŞKAN’IN KIRŞEHİRSPOR SEVGİSİ BAŞKA”

Ak Parti İl Teşkilatında yapılan toplantıda, Kırşehirspor Başkanı Yalçın AYDIN ve taraftara müjdeyi veren Milletvekili sayın ÇALIŞKAN, 100 bin liralık maddi destek sağlanacağını sözünü verdi. Milletvekili sayın ÇALIŞKAN’ın Kırşehir ve Kırşehirspor sevgisi sayesinde takım rahat bir nefes aldı.

Kırşehirspor Başkanı, Yönetimi ve taraftarı sloganlar eşliğinde karşılanan Milletvekili sayın ÇALIŞKAN’a Kırşehirspor Başkanı Yalçın AYDIN tarafından desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Milletvekili sayın ÇALIŞKAN, burada yaptığı konuşmada, “Ankara’da yaptığımız görüşmeler neticesinde, 50+50 desteği kulübümüze teslim edeceğiz. Kırşehirspor, asla sahipsiz değil ve ben burada olduğum sürece Kırşehirspor’umuza sahip çıkacağım. Elimden gelen gayreti gösterecek ve desteğimi esirgemeyeceğim” dedi. Kulüp Başkanı AYDIN da, desteğinden dolayı Milletvekili sayın ÇALIŞKAN’a teşekkürü borç bildiklerini kaydederek, “Milletvekili sayın ÇALIŞKAN’nı yanımızda görüyoruz ve mutlu oluyoruz. Maddi desteği olduğu kadar yüreği de bizimle. Bunu çok net görüyoruz. İnşallah kendisini de mahcup etmeyecek ve galibiyetleri kendisine armağan edeceğiz “ dedi.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN