KIRŞEHİR’İN TAEKWANDO GURURU

17 Eylül 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
593 defa okundu.
KIRŞEHİR’İN TAEKWANDO GURURU

03_2

Kırşehirli genç sporcular Kırıkkale’de katıldıkları Taekwando şampiyonasında derece ile döndü.

 

Kırıkkale Minikler Yıldızlar ve Gençler kategorisinde iller arası Taekwondo Şampiyonası’nda Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımından 5 sporcu dereceye girdi.

11-12-13 Eylül 2015 tarihleri arasında Kırıkkale’de gerçekleştirilen şampiyona, Aksaray, Ankara, Antalya, Amasya, Aydın, Karaman, Niğde, Kırşehir, Samsun, Sakarya, İstanbul, Kahramanmaraş, Erzurum ve Yozgat illerinden sporcular katıldı.

Kırıkkale kapalı spor salonunda 3 gün boyunca devam eden şampiyonayı değerlendiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo antrenörü Salim Demir yaptığı açıklamada, “Şampiyona oyuncularımız iyi geçti ve geldiğimiz noktayı görmek acısından faydalı olduğunu inanıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonalarında da bu performans gösterebilirsek,  Kırşehir’imizi hak ettiği yere getirmiş olacağız.” dedi.

Dereceğe Giren Sporcular ve dereceleri şöyle;

61 Kg Mumin Şahin 1’nci, 36 Kg İlknur Kılıçaslan 2’nci, 37 Kg Fatma Nur Sivri 2’nci, 58 Kg Nur Cennet Aydoğdu 2’nci, 41 Tahsin Can Işık                         3’ncü.

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN